Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] PROMT2

chowan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalozylem ten temat poniewasz!!!!

Gram na tym serwerze odkad powstal byl bardzo fajny lecz admin

Jak by to powiedziec jest oszustem ktory rozne zeczy obiecuje a gowno robi

na dzien dzisiejszy nie polecam tego serwera zadnemu graczowi metin 2

Graja tam same dzieci sa bardzo duze lagi ciagle cos obiecuja na ty serwie lecz nie wywiazuja sie z umowy

Wiec mam duzą prośbe do was i oceniajcie ten serwer jak wam sie podoba

A i jeszcze cos ten serwer zalozyly pewnie jakies dzieci z ADHD

pozdro

SigaL22

Opublikowano

Grałam na Pro , lagi w choj. ;x

Ale co do Adminów tak jak wyżej .. Znam gorszych .

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

no cuz jak dla mnie ten serwer zeszedl na psy:D:D

i nie polecam go

A i jak mozecie to podajcie jakis Dobry serwer

zgory dziexs

Opublikowano

koles pisalem cytuje

"AdminSerwera"

ibylo tak

koles mi gada o jakis kradzionych rzeczach

a konto mam zalozone odkad powstal ten serwer wiec

pocaluj mnie w dupe

sam mi pisal za to ze udostepnie mu na chwile konto fdostane futra i miecz smoka um 20

a jak toci nie wystarczy to zara dolacze film

i jak niemasz nic na swoja obrone

to spie....

Opublikowano

@up

Załóż nowy temat .. To może Ci pomogą.

@Topic

Server , moim zdaniem nie jest godny uwagi .. Swego czasu tam gralem , ale tak jak mówie rewelacji nie było + lagi ( nie wiem jak teraz , jeżeli lepiej to może i zajrze )

Opublikowano

Teraz nie jest najlepiej bo maszyna szwankuje. ALE! Za tydzien Deco kupuje nową maszynę.

A i False do nie był Deco.Można to poznac chociażby po forach.

63531674904696005428.gif

67817452542824908954.jpg

Opublikowano

ja:

- nie grałem

- nie gram

- nie będę grać

na tym syfiastym serwerze, jeszcze kase chcą za reje

Opublikowano

ja:

- nie grałem

- nie gram

- nie będę grać

na tym syfiastym serwerze, jeszcze kase chcą za reje

Nie grałeś to skąd wiesz że jest syfiasty? Jako server nie jest zły. Może jest parę nie miłych osób, ale co poradzisz. Osobiście nie gram na serverze, jakoś mnie takie typy nie kręcą.

Zbieram like ;x

Opublikowano

co do serwera : jest słaby. Od początku serwa grałem dosyć długo(do wprowadzenia broni 140) niedawno wchodze i co widac? te same błędy : baron 63wart. ataku. Hwangi mają wpisane 200deffa więcej, szaman ze skowytu bije więcej niż mental z duchowego(zbugowana wart. ataku) Dzwonek na 140 ma więcej obrażeń od miecza 1H na 140.

Opublikowano

Deco zwałił server ... Na maxa grąłem, tam jak były boy po 25 . potem zmiana po 15 - 12 -1 0 .. potem dalej 15 .. a teraz ile jest 5 ?? ...

Pozdro od Rsoviaa

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Robicie wielkie halo.

Ja osobiście nie przepadam za Deco bo po 1 roku pracy dla niego (prowadziłem forum, GMowałem) po prostu się ode mnie odwrócił.

Ale nie jest człowiekiem, który okrada, który kłamie by zyskać. Jest uczciwą, honorową osobą. Tyle w temacie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer ujdzie, ale admin... Porażka. Jest totalnym noobem, który nie umie zarządzać serwerem. Jak panowie UP wspomniali Deco016 jest oszustem. Koleś ma wyj*bane i w ch*ju ma cały serw. W dodatku bronie i zbroje w IS. Widać, ze postawiony dla pieniędzy. No wiem, że trzeba utrzymać serwa, ale bronie i zbroje w is to porażka. No cóż, ale lepsze to niż rejestracja, za która w przeszłości musieliśmy płacić 2 zł ;p. Wiem, że to nie dużo ale lepsze te itemki w item shop. Czasami sobie najwyżej zagram, ale to przez krótki okres.

Opublikowano

Weźcie przestańcie ochrzaniać tego admina. On ma też inne sprawy na głowie, nie tylko graczy i serwera. PS. Odpowiedzcie na moje pytanie PLS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...