Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZombieXp Old Edition

Tuptusiowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zombiemod.png

spacja.png
b_350_20_000000_181616_FFFFFF_000000.png
spacja.png
1233l.gif Nazwa serwera: CS-Zabojcy[Zombie][GunXpMod][Monety]
1233l.gif IP serwera: 46.29.21.219:27024
1233l.gif Gra: Counter-Strike
1233l.gif Sloty: 24
1233l.gif Hasło: Brak
1233l.gif Platforma: Steam/non Steam
1233l.gif Friendlyfire: OFF
1233l.gif Inne: Fast Download, Unikalny ExpMod! System Ulepszeń oraz System monet
1233l.gif Opis:
I. System Monet

Jak Można zdobyć monety?
- Monety możemy zdobywać za zabijanie Zombie/Zarazenie Ludzi mamy szansy 1/5 że dostaniemy monety losową ilość od 1-3.

Uzbierałem kilka monet i co mogę z nimi zrobić?
- Za monety możemy ulepszać bronie za określoną ilość BM (Bezlitosnych Monet) nalezy wpisać /ul

Ulepszyłem broń co ona mi teraz daje i ile trwa?
- Każda broń daje inne moce np: Przyblizenie większe dmg z broni ,szybsze strzelanie/wolne strzelanie, więcej ammo, Grawitacja. Ulepszenie trwa na jedną mape.

II. Ammo Pack System

Dzięki temu pluginowi gracze mogą zdobywać ammo packi(w skrócie ap), za które mogą kupić różnego rodzaju dodatki i ulepszenia. Można je zdobyć w następujący sposób:
-zabijając lub ciężko raniąc zombiaki,
-zarażając ludzi będąc zombie,

Gdy uzbieramy określoną liczbę punktów ap wciskamy M i 2. Po tej kombinacji ukazuje się Nam shop bogaty w różnego rodzaju dodatki.

III. GunXp System
Co robi system GunXP?
- Jest to system leveli gdy zabijamy więcej zombi tym mamy odblokowaną lepszą broń

Jak mogę zdobyć exp?
- Exp zdobywamy po-przez zabijanie zombi/zarazenie/multi kill/padniecei jako zombi 5 expa

lX. Powroty
Jak mogę zdobyć Powroty?

- Powroty zdobywamy po uzyskaniu maksymalnego levela po wpisaniu /powrot i otrzymujemy 5 powrotów oraz

resetuje nam się aktualny lvl i zaczynamy od 1 levela.

Jak mogę wykorzystać Powroty?

- Powroty możemy wymienić na bonusy na stałe typu Wiecej AP, Wiecej XP oraz inne rzeczy

V. Co posiada VIP?

- Więcej expa za zabicie/zarazenie

- Więcej AP za zabicie/dmg

- Dostęp do klasy Premium Ludzi

- Mozliwość pisania na @

- Rezerwacja Slota

- Model VIP'a

-Napis VIP w scoreboard

- 1/2 na zdobycie monet od 1-4

- Prefix VIP

Opublikowano

Nie polecam zryty jest ten mod zwyklym glockiem w malej kampie da sie zabic najtwardszego zombie do tego za skrytykowanie moda odradzam gre na tym serwerze szkoda nerwow.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Nie polecam zryty jest ten mod zwyklym glockiem w malej kampie da sie zabic najtwardszego zombie do tego za skrytykowanie moda odradzam gre na tym serwerze szkoda nerwow.

Każdy tak zaczynał a że ty nie potrafisz dać rady nie nasza winna trzeba mieć cierpliwość.

Wystarczy że jesteś jako 1 zombie i dostajesz bombke i zarazisz 4 osoby to masz już

60 expa + 20 expa za multi zabicie =80 expa i masz już 2 lvl i prawie 3

Wystarczy potrafić grać a nie tylko krytykować serwer jak się nie daje rady

Opublikowano

Proszę się zapoznać.

http://www.mpcforum.pl/topic/646812-informacja-odswiezanie-reklam-co-3-dni/

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Dostalem bana za nic

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A powiedz mi co ci się nie podoba chłopczyku? bo każdy mądry napisac potrafi że jest fajna/zjebana ale jakie są minusy powiedz

i czytająć twoje wszystkie posty stwierdziłem że masz max 12 lat posty typu pfff lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...