Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loch małp i m3

kamilonus13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie do was-forumowiczów. Ile potrzeba mieć defa i hp i jak bić w potworki w imhie i w łatwym lochu małp? mam 180 defa, ale wydaję mi się, że to trochę mało, a hp 1900. Co zmienić w eq? Latam na Kamermodzie.

Miecz +9

tradycyjny +9

Bojowa+9

Mnisia+6

Uważam, że reszta mi nie potrzebna, przecież latam na kamerze. Ile muszę mieć przynajmniej defa i hp, aby brać na luzie spot? Dodam, że gram na Metin2.sg :)

Opublikowano

Ja miałem gorsze eq i dawałem radę latać na małpy i przeklęte i było spoko a hp tez miałem mniej dasz radę ale musisz umiejętnie grać ;)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

A jeszcze powiedz nam jaki masz poziom.

Na obie mapy potrzeba nieco więcej defa, na małpy robi się postać 15 - 19 już z tylko silnym, dlatego na małpy tylko mental. HP wystarczy Ci już ok 2,5k do 3k.

Opublikowano

Ho, Ho. Z poziomem ciężko. :D Nie wiedziałem, że trzeba mieć taki duży, bo latam na poziomie 8, ale raz ubiłem te 4 małpy, bo potem zlurowały się dwa spoty w jednym.

Opublikowano

Jak latasz za niskim lvl to lipa jest chyba że mentalem to zmienia postać gry

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...