Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer SlawololoGCraft 20 slotów !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

de2zjo.gifAdres IP 5.24.189.41

Hamachi: SlawololoG , SlawololoG1 , SlawololoG3 - Hasło: 123

de2zjo.gifTyp Serwera FreeBuild

de2zjo.gifPotwory : nie

de2zjo.gifZwierzeta : Tak

de2zjo.gifPvP : Nie

de2zjo.gifPremium : Nie

de2zjo.gifSloty : 20

de2zjo.gifBiala Lista : Nie

de2zjo.gifNether : Tak

Witam. Chciałbym was zaprosić na mój serwer Minecraft. Jest to narazie Hamachi ale do czasu, bo wykupuję dedyka 20 slotów. Jest to serwer na którym zdobywa się surowce i handluje się z innymi graczami na targowisku. Serwer mimo iż narazie hamachi stoi na bardzo mocnej maszynie ! I5 750 4x 2,66Ghz , 8gb ram , Dysk 2tb. Łącze 10mb\s. Serdecznie zapraszam do gry

:) Zachęcam do kupna V.I.P. Oto screen z mapy. Jak widać nie ma rewelacji z mapy , ale będzie lepsza. Bardzo potrzebna jest nam pomoC finasowa na utrzymanie serwer. Kupując V.IP. (Wyślij SMS o treści AP.MSV na numer 91958. Całkowity koszt SMS-a to 23.37 zł.)

Nie stety nie mam ss całej mapki nie mogę wrzucić ze względu na rozmiar. Zapraszam na serwer.

post-607920-0-70199900-1336507497_thumb.png

post-607920-0-10543500-1336507874_thumb.png

Opublikowano

- Łukasz

- 15

- gry informatyka, przyjaciele, znajomości

- Posiadam mikro i teamspeak 3 lub skype, jak kto woli

- nie za bardzo, jeśli to jest przeszkoda to przyjme odrzucenie podania :P

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Mówisz "stoi na dobrej maszynie"

Sorry ale co do łącza "Łącze 10mb\s." to lagi przewiduje straszne przy 2/3 osobach. Stary, ja polecam ci postawić dedyk potem bawić się w serwer. Hamak to tylko do testów możesz zrobić.

Opublikowano

Sorry ale co do łącza "Łącze 10mb\s." to lagi przewiduje straszne przy 2/3 osobach. Stary, ja polecam ci postawić dedyk potem bawić się w serwer. Hamak to tylko do testów możesz zrobić.

Właśnie kupuje dedyka :) tylko potrzebuje pomocy :D 1 sms i już dedyk :)
Opublikowano
Właśnie kupuje dedyka :) tylko potrzebuje pomocy :D 1 sms i już dedyk :)

W tym temacie i w poście wyżej wygląda to tak, jak byś żebrał o 1 sms żeby serwer mógł dostać dedyk. Jeżeli ty masz zamiar prowadzić porządny biznes to coś takiego wyklucza cię z pozycji. Dałeś ciała. Zacznij inwestować, na samych vipach, svipach się nie utrzymasz. Znając życie bał byś się podpisać umowę na rok z ofertą sponsoringu, w to wchodzą potężne pieniądze, a taki grzyb, że tak się wyrażę, który jest serwerem ale utrzymuje się jedynie na własnych znajomych to jest nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...