Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting który najlepszy ?

IskLee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę mi podać jakiś jeden z tańszych / najtańszych hostingów do minecraft i na którego mogę przenieść moje pluginy i mojego save to jest konieczne oraz płatność sms / przelewemo

Tylko porszę nie dawać tut do tych hostingów tylko parę które posiadaja te wymagania podkreślone

Opublikowano

MineServ.eu i YCraft.pl (lepszy ;))

eJwLyMwvKUrN9nXmcq7KyS_PTM1WqFIIAAlm55cnKoQUVSbp6elxBcCV-WbmpSYXJaaVcAWX5hVlFqdyGRpZIDAAb90Zvg~~.png

mca.png

Osiągnięcia:

10

20

50

100

120

150

200

300 X

400 X

500 X

700 X

1000 X

Proszę, administracjo, zdejmijcie mi trochę % :)

Opublikowano

Ja bardzo polecam Mineserv.eu ;) Sam tutaj miałem serwer i na przyszłość go tutaj będę miał.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

A nie lepiej kupić VPS? Wyjdźie taniej oraz można wszystk osamemu konfigurować (mogę pomóc)

Polecam

serversite.eu

Bardzo dobry support, idzie się dogadać np. mniej miejsca - wiecej ramu/ghz procesora

W tej cenie jakość jest b.dobra, lokalizacja polska. Dyski mają w RAID więc nie są wąskim gardłem dla serwera

:)

Od siebie polecam pakiet LQ za 35zł, miałem na nim serwer 30 slotowy FB z 15 pluginami i działał bardzo dobrze.

Portfel można doładować sms, mogę pomóc w konfiguracji takiego VPS

:)

Polecam hosting cubehost.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...