Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Poradniki jak zrobić serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam dobrego poradnika jak postawić serwer metin2 hamachi od postaw temat żeby zabierał działające linki do pobrania plików potrzebnych do uruchomienia serwera metin2 hamachi.Prosze o podanie linow to pobrania programów potrzebnych oraz jak odpalić

Jeśli ma ktoś link do pobrania plików serwera z tego poradnika prosze o podanie .Powód stronka megaupload zablokowana http://www.mpcforum.pl/topic/268910-tut-jak-zalozyc-prywatny-serwer-hamachi-metin-2-najdokladniejszy-tut/

Opublikowano

Szukałem i nic nie ma dobrego wszystkie poradniki maja linki nie działające do pobrania czyli pliki serwerowe do pobrania są na stronie www.megaupload.com a stronka jest zablokowana przez FBI

ODS.

Opublikowano

Tutaj masz multum plików, tematy są aktualizowane i znajdziesz coś dla siebie, nie musisz pobierać tych z poradników.

http://www.mpcforum.pl/forum/413-pliki-serwerowe/

Opublikowano

Poda mi ktos link do poradnika 2012 z dzialajacymi linkami do pobrania

Pomoze mi ktos postawic serwer metin2 hamachi od postaw chcem tylko zrobic zeby mozna bylo juz wlaczyc metka hamachi dalej sobie juz poradze kto pomoze prosze o kontakt na gg 4308816 lub na TS3 pod adres- tsx35.net-speak.pl:6380 nick TS3 moj to ?? ??????(???c??)

Albo jak ktoś może to niech zrobi poradnik jak postawić serwer metin2 hamachi z działającymi linkami do pobrania plików potrzebnych do uruchamiania metin2 hamachi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...