Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Szukam Klanu - wymaxowany pro Churchill

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam klanu. Mam dość dużo czasu na obronę/podbijanie prowincji. Mój czołg to Churchill, z dodatkowym opancerzeniem itd, zawsze jeżdzę z apteczką, narzędziami i na oleju z lend leasu. Załoga 100%, niestety umiejętności jeszcze nie są na 100%. Dodam, że ten czołg już ogarnąłem doskonale. Złota już nie mam :P Mam nick TheProcekPL

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

A kto mówi, żeby od razu się pchać na prowincię. Można grać z klanem dla przyjemności ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Oban pozwole cię poprawic nie "prowncię" tylko Prowincję:). A tak co do tematu właśnie nie musi się pchać do prowincji żeby pograć z klanem dla czystej rozrywki;P

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Nie chcę Ci podcinać skrzydeł, ale Churchill ma dość dobry MM, a jazdy w plutonach będą Ci go psuły.

Klany dość często urządzają kompanie itp. więc pasowałoby mieć jakiś czołg, który znajduje się w granicach kompanii, a jeszcze lepiej, abyś miał czołgi na ESL (najlepiej T32 lub AMX50 100, w ostateczności inne nacje).

Czemu T32?

Zapraszam do obejrzenia jakiegoś reportażu z turnieju 7v7, większość meczy rozgrywanych jest właśnie tym czołgiem.

Ale czemu on jest taki dobry?

Jak nim grałem to w kontakcie w sytuacji 1vs1 mogłem rozwalić każdego, a przy największym pechu ostro go poharatać.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...