Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tatuaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mając 40 lat też to głupio wygląda. Dobra, dzięki za odpowiedzi. Zastanowię się nad tym jeszcze, popytam kumpli, rodziców i dziewczynę jak oni to widzą.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Chcę sobie zrobić ten tatuaż na tricepsie, albo na bicepsie od strony ciała, czyli tu przy żebrach tylko, że na ręce. Jakiś napis sobie zrobię, jeszcze nie wiem co to ma być. Zobaczyłem, że we Wrocławiu jest możliwość usuwania tatuażu laserem, jeden zabieg 300zł, ale trudno, w razie czego za 15 lat będę go usuwał.

lol ty jeszcze nawet dziary nie masz a juz myslisz o usuwaniu... smiac mi sie chce

Szymek, nie chodzi mi o symbol który mi się znudzi tylko o to, że tatuaże staną się same w sobie już nie modne.

a co ty robisz tatuaz dla kogos czy dla siebie ze przejmujesz sie tym czy kiedys one beda niemodne? bez sens

Ból jest do przeżycia jeśli chodzi o igłę?

nie jest tak wielki ze nikt nie moze go wytrzymac dlatego tylko jedna na 1000000000 osob ma dziare

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...