Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tatuaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym sobie zrobić Tatuaż na ręku i teraz mam kilka pytań odnośnie tego.

Wolałbym zrobić sobie taki czasowy najpierw, żeby zobaczyć jak to będzie wyglądało i czy mi to w ogóle pasuje.

1. Czy jest jakiś tusz czasowy typu henna?

Nie chcę robić henną bo to przypał, a jak zaraz pierdolnę sobie prawdziwą dziarę to okaże się, że mi się to nie podoba i już chuj strzeli wszystko.

2. Jakie tatuaże proponujecie? Mogą być zdjęcia

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

1. Chyba tylko henna jest czasowa.

Tatuaż też jest zazwyczaj na całe życie, więc jeśli często zmieniasz zdanie, poglądy to może Ci się znudzić ;3

Także dobrze przemyśl. Też planuję, ale muszę dobrze pomyśleć, bo nie chcę żeby mi się szybko znudził .

2. Zależy w jakim miejscu na ręce chcesz ten tatuaż. Myślę, że jakiś napis, wyjebaną czcionką z dobrym mottem byłby okej ;)

Równie dobre są jakieś znaki np. celtyckie, czy chińskie .

U chłopaków tribale zajebiście wyglądają na ramieniu *-* . Tylko tribale są banalne ;d

np. tatuaze-na-ramieniu-7819_3.jpg

@ Down , To Effy ! Effy nie jest ochydna :D Tylko trochę wulgarna ;3

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Przemyśl to i to bardzo dobrze, mój kumpel porobił sobie na ręce taki duży i na nodze na piszczelu od kostki po kolano, a teraz nie pokazuje się w spodenkach ... ;x

Ja gdybym robił to taki maluteńki chiński znaczek na nodze, fajnie to wygląda ... mój kuzyn ma na lewej nodze koło kostki ;]

UP @, denerwuje mnie na sygna haha :P ohydna jest ;p

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Czasowe są lipne, nigdy nie wiadomo czy zejdzie, czy nie. W dodatku słabej jakości. W studiu rzadko podejmują się robienia takich, u kosmetyczki byś musiał go robić. Co do wzoru, to co my mamy ci mówić, skoro każdy ma inne gusta, ja zrobiłbym np. nazwę mojej dzielnicy czcionką o nazwie "Hooligan".

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Chcę sobie zrobić ten tatuaż na tricepsie, albo na bicepsie od strony ciała, czyli tu przy żebrach tylko, że na ręce. Jakiś napis sobie zrobię, jeszcze nie wiem co to ma być. Zobaczyłem, że we Wrocławiu jest możliwość usuwania tatuażu laserem, jeden zabieg 300zł, ale trudno, w razie czego za 15 lat będę go usuwał.

Day after day.

Opublikowano

Chcę sobie zrobić ten tatuaż na tricepsie, albo na bicepsie od strony ciała, czyli tu przy żebrach tylko, że na ręce. Jakiś napis sobie zrobię, jeszcze nie wiem co to ma być. Zobaczyłem, że we Wrocławiu jest możliwość usuwania tatuażu laserem, jeden zabieg 300zł, ale trudno, w razie czego za 15 lat będę go usuwał.

Zaczniesz zarabiać, to szkoda Ci będzie 20zł na pierdoły, a o 300zł na usunięcie tatuażu nie wspomnę.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jak będę miał 40 lat to z tatuażem już nie będzie mi wypadało chodzić, wtedy go usunę. Teraz póki mam 19 lat będzie to fajnie wyglądać.

Day after day.

Opublikowano

Jak będę miał 40 lat to z tatuażem już nie będzie mi wypadało chodzić, wtedy go usunę. Teraz póki mam 19 lat będzie to fajnie wyglądać.

To są właśnie uroki tatuażu. 40 lat jeszcze ujdzie, ale po 60 to szpeci tak, że dałbyś każde pieniądze, żeby to usunąć.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Dlatego te 300zł chyba odłożę sobie już dzisiaj :D

Jaką czcionkę proponujecie i jaki napis? Najlepiej żeby było to jedno słowo ew dwa krótkie

Day after day.

Opublikowano

Dlatego te 300zł chyba odłożę sobie już dzisiaj :D

Jaką czcionkę proponujecie i jaki napis? Najlepiej żeby było to jedno słowo ew dwa krótkie

Słowo hmm, to już zależy, co lubisz. Nazwa klubu? Dzielnica? Miejscowość? Jakiś slogan krótki, cytat, który darzysz jakimś specjalnym uczuciem etc. Co do czcionki, przejrzyj dafont.com

2009 - słyszysz mnie?

Specjalista
Opublikowano

Najlepiej długopisem niektórzy tatuażyści własnie tak robią, najpierw rysują długopisem, a potem robią tatuaż.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Moja przyjaciółka, która panicznie boi się dentysty i bólu, sobie nawet zrobiła ;)

Mówiła, że bolało, ale dało się przeżyć, więc myślę, że nie jest tak źle.

No pain, no fun :D

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Rób dziary i się nie martw zobaczysz jeden tatuaż i tak ci się to spodoba , że cały niebieski będziesz śmigał . W moim przypadku to jest jak nałóg masz jeden chcesz więcej

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Rób dziary i się nie martw zobaczysz jeden tatuaż i tak ci się to spodoba , że cały niebieski będziesz śmigał . W moim przypadku to jest jak nałóg masz jeden chcesz więcej

U mnie typek w klasie, zaczął się sam dziarać, sam skonstruował maszynkę, zrobił jakąś czaszkę małą, na początku roku szkolnego 2011/2012, a teraz ma całe ręce i nogi. ;x

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ból jest do przeżycia jeśli chodzi o igłę?

Jakiś tam jest.. Ale jak zrobisz dziarke to bedziesz chcial nastepna hehe :) I nie wiem po co przezywac jak to bedzie wygladalo za 40lat..

Opublikowano

Są tatuaże czasowe nawet na kilka lat, ale podobno to ścierwo. Ja też się zastanawiam nad tatuażem na ręce. Podobnie jak ty boje się, że szybko mi się to znudzi, więc wydrukuje sobie to co chcę, porozwieszam w pokoju, żebym ciągle miał na to widok. Poczekam jakiś czas i zobaczę czy nadal będę mógł na to patrzeć czy zwyczajnie będę tym już wymiotował.

Opublikowano

Szymek, nie chodzi mi o symbol który mi się znudzi tylko o to, że tatuaże staną się same w sobie już nie modne.

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...