Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] TokolocoSK EU v4.0

KochamCieKotku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DAJ SWÓJ SS BO TO NETWÓJ

TO NAWET NIETWOJE SKANY. BYŚ MÓGŁ ZROBIĆ RAZ PORZĄDNIE A NIE WSZYSTKO ZE STRONKI SKOPIOWAŁEŚ. DAJ SWOJE SKANY I SS.

Opublikowano

Hack jest cool i dla ciebie + bo mnie ubiegłeś !! Jedyny bład to to że nie dałeś bezpośrednio pliku do ściągnięcia ! Wgraj go na jakiś host !

@UP all

Wy potraficie tylko krytykować lol !!

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

WItam, mógłby mi ktoś pomóc z tym hakiem? Ponieważ pobrałem Injectora z linku dodaje plik dll z haka, uruchamiam grę i po chwili wyłącza się gra pokazuje reklama z CA i tyle ;/

W procesie mam ciągle napisane Gunz.exe, mam coś innego wpisać pomimo, że jest automatycznie ustawione?

Windows 7 x64, wszystkie Framework'i, itd. uruchamiam jako administator. ;/ Sorrka ale nie jestem mega obeznany z hakami.

Opublikowano

Ten hack jest chyba wykryty bo gdy go włączam i załaduje się Combat to się od razu wyłącza.

Mam Windows 7 32bit

Ta ten komp co masz w sygnaturze na Win Seven to porażka !!

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

po wpisaniu w injectora Engine.exe wszystko śmiga, szkoda, że na zombi mody nie można wchodzić z tym hakiem bo m32 by muciło ;d

Opublikowano

rkoi czy ja się pytałem po ilu crasha się dostaje, pytałem się jak odpalić tego LT i czy działa...

Boshe '' ja nie odpowiadam na twoje pytanie tylko mowie co jest nie tak a co dobrze dziala w tym hacku

Opublikowano

Nic nie działa. Wywala mnie przy wbijaniu na mapę. Próbowałem na Eli, QR, Oma, FT. Pulpit mi łape. Mam wyłączone wszystkie opcje bo mam zwyczaj że włączam podczas gry. Jaki Admin się nie da urucomić bo mam XP. Mam wszystko c++, Net framework 3.5, 4.0, directX, i inne programy ktore sa potrzebne do dzialania hacka od GA(ten to już wgl mi craschuje po 10 min od zalogowania się). A bym sobie LVL na LT nabił.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Nic nie działa. Wywala mnie przy wbijaniu na mapę. Próbowałem na Eli, QR, Oma, FT. Pulpit mi łape. Mam wyłączone wszystkie opcje bo mam zwyczaj że włączam podczas gry. Jaki Admin się nie da urucomić bo mam XP. Mam wszystko c++, Net framework 3.5, 4.0, directX, i inne programy ktore sa potrzebne do dzialania hacka od GA(ten to już wgl mi craschuje po 10 min od zalogowania się). A bym sobie LVL na LT nabił.

ja tez tak mialem ale zanim wejdziesz na jakas mape to wlacz sobie opcje antykick i nie powinno cie wywalic przy wchodzeniu na mape
Opublikowano

czytalem na brutals cheaters hack undetected. tylko crashuje przy odpaleniu combata przed oknem logowania :/

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ale mnie wywala do pulpitu. Tak miales czy inaczej? Bo jak tak to spk. A jak nie to lipa!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Ej jak to włączyć sorrki ale takiego hacka jeszcze nie odpalałem tylko do warrocka a tutaj jest autmatically i manualy i co mam zrobić pewnie coś w browes HELP!!!

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

Mam PYTANKOdlaczego jak włączam hacki to dochodze do momentu wejścia w jakiś room .Biore start i wywala mnie do pulpitu dlaczego ? PROSZE O ODPOWIEDZ NA TYM OTO TEMACIE! czy ten injector to sprawuje? prosze o link do injectora! OTO MOJ INJECTOR!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...