Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] open stealth a diament

poker#16#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy to normalne ze jak zbieram palladium romb nie dodaje mi osłon? a ponad to obrywam jakies bardzo małe szkody obojetnie na jakie formacji jestem?? ile palladium wyciąga na godzine open stealth z petem zbieraczem 3?? i 2 protokolami? i czy jak alieny mi jakos mocniej statek uszkodza to sam sie bedzie gdzies naprawiac czy jak??

Opublikowano

Nie będzie naprawiać, można łatwo cie ustrzelić, trafisz na saboteura = koniec zbierania.

Opublikowano

no wlasnie nie koniecznie koniec zbierania;d bo jak mnie atakuja alieny to mi oslone odnawia, a jak tylko latam to mi odejmuje nie wiem czemu;/

Opublikowano

Pewnie bug, pisz do supportu. A czy to nie jest tak, że w niebieskiej strefie się nie ładują osłony :?

Opublikowano

no wlasnie w niebieskiej strefie sie nie laduja, a nawet troche spadaja, chyba ze bije aliena to formacja diament mi je laduje, a support odpada;d raz pisalem bo rangi nie nabijalo i ban poszedl;d

Opublikowano

no to skoro taki geniusz jestes to powiedz czemu wtedy diament mi oslon nie dodaje??? bo te 200 dmg to juz sie kapnalem ze o to chodzi

Opublikowano

no to skoro taki geniusz jestes to powiedz czemu wtedy diament mi oslon nie dodaje??? bo te 200 dmg to juz sie kapnalem ze o to chodzi

post-193726-0-28598400-1336851680.jpg

Diamond (Diament) 07: F-07-DI

Poprawa regeneracji osłon (1% na sekundę maksymalnie do 5000 na sekundę), ale hitpoints statku jest obniżone o 30%.

(UWAGA: Regeneracja osłon nie znajduje zastosowania w "mgle", która usuwa maskowanie na Mapach Piratów)

Opublikowano

(UWAGA: Regeneracja osłon nie znajduje zastosowania w "mgle", która usuwa maskowanie na Mapach Piratów)

a wlasnie dodaje zauwazylemze jak mnie bija to dodaje;d wogule to do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...