Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ibot 2.75

HotName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam programu a mianowicie Ibot wersja 2.75 Nie chce żadnych 4.10 4.26 itp. Chce wersje 2.75 :)

Jeśli to łamanie regulaminu to proszę o zamknięcie tematu. (Chociaż na pw możecie jednak wysłać :D)

OQZWz.png
Opublikowano

Po to, że tylko 2.75 jest dla mnie dobra, wszystkie inne które chciałem zainstalować ( 4.26 itd.) Nie działały mi. Za każdym razem wywalał mi komunikat, że Ibot nie może zostać uruchomiony. Kiedyś miałem bo kolega mi dał link do 2.75 ale usunąłem to a teraz jak się go pytałem to powiedział, że już nie ma ...

OQZWz.png
Opublikowano

moze na tym ibocie dziala c..... a my nie wiemy:(

c..... ? Tak poza tym ja chce link do tego bota 2.75 a nie jakiś offtop ...

OQZWz.png
Opublikowano

Mówią o Cracku, który jest na tym forum nielegalny. Ale czy to powód do cenzurowania słowa? :huh:

I tak ci nie zadziała, będzie żądać update, i z tego co pamiętam ta wersja = stare pakiety = nie będzie działać dzisiaj.

Opublikowano

W każdej starej wersji, na której wgl są aktualne pakiety, będzie ci wywalało że program jest nieaktualny. nawet na cracku

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Nie radzę latać na takich starych wersjach 1. Stare strypty w środku bota co oznacza wykrywalność jak ch,,, 2. Brak dużej ilości rzeczy 3. Jak była ta wersja to nie było niektórych statków 4. Bot na 100% nie będzie działał będzie komunikat o nowej wersji

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...