Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Tapatalk dla MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzis wpadlem na pomysl, aby administracja MPC dodala owe forum do bazy TAPATALK aby uzytkownicy smartphonow mogli je bez problemu przegladac. Dodanie do bazy tapatalhk jest darmowe. Wypowiadajcie sie co o tym myslicie. Z gory przepraszam za brak polskich znakow, ale aktualnie siedze na komorce:)

1327915121-U74000.jpg

Opublikowano

nie wiem co za komórkę masz ale na każdej bez problemu da się użyć polskich znaków, widać ty nie potrafisz

też bym był za dodaniem do tego programu , wygodniej i szybciej się tak czyta i odpisuje

@ UP jak widac nie używasz i nawet nie wiesz co to za program, to się zamknij łaskawie z takimi opiniami. przeglądnięcie kilku tematów to dosłownie minuta a nie mozolne czekanie na wczytanie stron nawet w trybie mobile

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@UP

Aktualnie mam wgrany MIUI(android 2.3.7) bez jezyka polskiego, i w klawiaturze nie mam polskich znakow.

Jutro zamierzam wgrac cos z j. Polskim, i nie bedzie problemu z polskimi znakami

@2xUP

Nie kazdy ma dostep do sieci WiFi, albo jego telefon nie posiada WiFi. A jak kazdy z nas wie predkosc przesylu danych przez wykupiony pakiet jest masakryczna(tak jakn w moim przypadku). I zanim ja bym wszedl na MPC wczytal cala strone i potem zmienil styl, czekalbym wieki. A tak to wlacze sobie apke i juz moge smigac po forum.

1327915121-U74000.jpg

Opublikowano

Uważam, że to bardzo dobry pomysł. Powinieneś napisać o tym w sugestiach.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

MIUI masz najnowszy z polskim wystarczy uaktualnić albo nawet w angielskim włączyć tylko obsługę znaków polskich :P

najlepiej zgłosić, w każdym bądź razie IPBoard jest supportowane bez problemu :)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Kiedyś było to w sugestiach administracja napisała że nic z tym nie zrobi bo i tak niedługo aktualizacja

1330007971-U359964.png

Opublikowano

ale jak widać aktualizacja JUŻ JEST właśnie pora coś zaktualizować zgodnie z naszymy sugestiami jeśli damy radę

odpowiedni plugin się pojawił, jedyny problem to tylko do dodać do forum

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Jestem na tak.

Ja czasami siedzę na tel. na MPC wieczorami jak mi się już na kompie nie chce siedzieć ; P

Więc przyda się coś takiego.

Regmannn

Opublikowano

Niestety nie mogę napisać tematu w sugestiach ponieważ wymagane jest 250 postów, a ja mam poniżej 100:) Jakby mógł ktoś napisać w moim imieniu byłbym bardzo wdzięczny:D

1327915121-U74000.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...