Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3][Pytanie]PlayStation 3

ManfyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupisz, ale ps3 nie bedzie miało dużej pojemności i raczej nie bedzie slim.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Bebechy są takie same, różni się tylko wielkością, wiadomo że faty 1 i 2 generacji są lepsze bo posiadają więcej portów USB, czytniki kart pamięci oraz emulator gier z PS2

Czy 40gb wystarczy?

Szczerze Ci powiem że to zależy od tego jak będziesz gospodarował pojemnością, mi np w zupełności starcza 80gb, gdy przejdę grę i ją sprzedam albo wymienię to wszystkie pozostałości po niej kasuje z dysku i dopiero instaluje nową grę, jak wiadomo gry na PS3 trzeba instalować, zazwyczaj to zabiera 1-6gb pojemności dysku, aktualnie posiadam 15 gier(10 na płycie i 5 na hdd) i mam zajęte prawie 40gb, więc jeśli chcesz się mieścić w tym przedziale posiadanych gier to te 40gb powinno wystarczyć

dysk zawsze można wymienić na bardziej pojemny

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Trzeba też pamiętać, że FAT ma skłonności do przegrzewania się. Mi ostatnio płyta główna poszła (YLOD), a co za tym idzie - konsola do wyrzucenia.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Trzeba też pamiętać, że FAT ma skłonności do przegrzewania się. Mi ostatnio płyta główna poszła (YLOD), a co za tym idzie - konsola do wyrzucenia.

bzdura totalna, siejesz kolejne mity o przegrzewaniu się fatów

Opublikowano

Posiadam fata 80gb i w bardzo gorące dni polecam ograniczyć granie do 1~2 lub (3) godz i nie więcej , a co do przegrzewania należy czyścić systematycznie od środka jej bebechy przynajmniej co 4-5 ( podaje przykładowo) miechów i zapewnić jej odpowiednią cyrkulację powietrza.

Jak ci się trafi dobry facik z dyskiem 80gb bierz śmiało.

Sam mam fata i sprawuje się b.dobrze. ;)

Opublikowano

bzdura totalna, siejesz kolejne mity o przegrzewaniu się fatów

Żaden mit. Fakt potwierdzony na wielu konsolach, na pewno nie są tak wytrzymałe jak slim'ki.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

wiadomo ze slimy nowa generacja i jest bardziej udoskonalona :D . Nie ma co se w wmawiac w slimach ylod sie nie zdarzyl a fatach ?? owszem

Opublikowano

Żaden mit. Fakt potwierdzony na wielu konsolach, na pewno nie są tak wytrzymałe jak slim'ki.

Fakt jest taki że największe problemy to były z I i II generacją, III generacja (fat) już nie sprawia żadnych problemów, co innego jak się nie dba o konsole...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...