Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jakie ustawienia graficzne

Zaacny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Grając w World Of Tank chcę grać komfortowo, ale nie z pikselami.

Chcę was zapytać jakie ustwania dobrać i co opłaca się wyłączyć lub włączyć.

Daję wam tutaj screen shot-a z moimi aktualnymi ustawieniami. Na czerwono zaznaczyłem opcje które chcę zachować,

bo one są ważne co do jakości grafiki.

1336333605-U553098.jpg

Ciekawi mnie co zmienia "Kompresja Tekstur" i co dodaje "Efekty Gąsienic"

Myślę, że ten temat zaciekawi wiele osób i Pozdrawiam! ;D

x

Opublikowano

jeżeli posiadasz 32 bitowy system operacyjny, to większe niż średnie grafiki nie nastawisz, bo blokuje komunikat o tym, żeby posiadać wysokie lub bardzo wysokie ustawienia grafiki, trzeba posiadać 64 bitowy system (ja osobiście szukam jak to ominąć).

@Edit

Oczywiście jak twój komputer uciągnie, to polecam grafikę wysoką, a kompresja (przynajmniej z tego co ja wiem) służy dla graczy, którzy mają zbyt mało FPSów ( jeżeli się mylę, to proszę poprawić, a nie krytykować ) :)

149208901.png

Bywalec
Opublikowano

Najlepiej jakbyś sam popróbował z jakimi maksymalnie ustawieniami gra Ci się odpowiednio.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Dla mnie po pierewsze jaki masz komp po drugie grałem przez rok na O.oniskich dopiero po roku grania doszłem do wniosku że jednak mój komp daje radę z wuszymi detalami i tp prościej będzie jak wejdziesz w mój komputer wćiśniesz prawy guzik myszki i zrobisz scrina i nam zapodasz wtedy będzie łatwiej ogarnądz twój komp (Albo podasz dane )

Opublikowano

Intel Core Duo 1,8GHz 4300

3 GB RAM DDR 2 ( tylko 2 <_< )

GeForce GTs 450 1024mb DDR3

Windows XP SP 3 ( oryginalny ) 32-bity

Aha jeszcze co do tej kompresji tekstur.. sam właśnie się tym bawię i chyba jednak warto ją wyłączyć.. bo chyba mam więcej fps-ów

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

Ja to mogę poradzić jedynie tyle, że jakości tekstur nie zmieniaj poniżej średniej, ponieważ czołgi wyglądają po prostu okropnie wtedy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...