Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Mozilla Firefox opcja

wisniaa95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przedstawię was screen z programu mozilla firefox i proszę o pomoc, a mianowicie jak włączyć tą opccję, którą pokazuje program ? chodzi mi o tą tabelę na dole

beztytuucrl.png

jyh.jpg
Opublikowano

Że jak ?? Co chcesz widzieć pasek zadań ?? Z windowsa ?

Na screen widzę masz włączone ( inspect element )... A jeśli chodzi ci właśnie o pasek zadań to wyłacz tryb pełno ekranowy bo zapewno masz go włączonego.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

sory, może źle to sprecyzowałem, chodzi mi o tego inspect element, jak to włączyć bo co jakiś czas włączam go przypadkowo a jak jest mi potrzebny to nigdy się nie udaje ;p

jyh.jpg
Opublikowano

A jak go włączasz ??

ja klikam tylko prawym gdzieś na stronę i mam w menu kontekstowym na samym dole inspect elemenat klikam i już :D a jak chce zamknać to prawy dolny róg tego paska jest taki X i klikam to się zamyka :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...