Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie bana

BorysToJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!Sorry że tutaj ale nie miałem pomysłu gdzie wstawić mój problem.Zacznę od środka i od razu przejdę do sedna sprawy. A więc jakieś 1-3 miechy temu dostałem bana NA STAŁE na swojej surze 53lvl z MH i powiązanie z postacią na której jechałem na wait hacku.Mniejsza z tym.Pytanie dotyczy tego czy mogę dalej grać (bez hacków) bez konsekwencji że dostane bana na wyższym lvlu z mój dawny niecny uczynek?Znaczy czy mogę dalej grać bez strachu że dostanę bana za powiązanie z tamtą postacią.Z góry THX za odpowiedź.

Opublikowano

Masz strasznie chaotyczny sposób wypowiadania się. Jeszcze raz i spokojnie.

W jaki sposób te obie postacie były powiązane ? E Mail ten sam czy jak ?

Opublikowano

Nie wiem :O Chodzi mi teraz jak zacznę od początku czy mogę zostań powiązany ze starymi zbanowanymi postaciami?(IP,Kodowanie haseł ,starzy znajomi itd.)?

Opublikowano

To obowiązek że na nowym mailu.Tylko boję się bo mam specyficzny sposób kodowania haseł,po tym ip żebym bana nie dostał itd. A żebym grał czysto o wiem właśnię chcę coś osiągnąć.

PS.Chce ktoś zacząć ze mną grę na Solarze?? S26.Tak od zera :P

Opublikowano
To obowiązek że na nowym mailu.Tylko boję się bo mam specyficzny sposób kodowania haseł,po tym ip żebym bana nie dostał itd. A żebym grał czysto o wiem właśnię chcę coś osiągnąć.

PS.Chce ktoś zacząć ze mną grę na Solarze?? S26.Tak od zera :P

Ręczę, że nic się nie stanie jeżeli zaczniesz grać na nowym koncie/ na nowym e mailu ;) Zaufaj.

PS.Chce ktoś zacząć ze mną grę na Solarze?? S26.Tak od zera

http://www.mpcforum.pl/topic/512061-szukasz-przyjaciol-do-grygraczy-do-gildiipomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-zadaniem-zajrzyj/

Opublikowano

Ręczę, że nic się nie stanie jeżeli zaczniesz grać na nowym koncie/ na nowym e mailu ;) Zaufaj.

http://www.mpcforum.pl/topic/512061-szukasz-przyjaciol-do-grygraczy-do-gildiipomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-zadaniem-zajrzyj/

Nie jestem innej orientacji ale kocham takich ludzi jak wy :P

Opublikowano

Jak będziesz grał zgodnie z regulaminem to nic Ci nie grozi. Mogą cię czasem sprawdzić ale nic poza tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...