Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Opłaca się kupić renektona?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rene mój main , stun , nigdy nie banowany na rankedach , dobry DMG i OP ulti w połączeniu z healem (zazwyczaj gdy jestem 1vs2 na solotop biore heal+exhaust , oni próbują mnie zdivować gdy mam mało życia jak już dojdą to ulti+heal i mam full hp :D zazwyczaj wtedy jest double kill)

=Opłaca się .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Ofkors ze sie oplaca. Rene nie ma many, a nawet dostaje furie. Czesto nim gram rankedy i zawsze ownuje na solotopie. Rene nigdy sie nie nudzi, polecam go

;)

Opublikowano

W early owni wiekszosc solotopow (na dobra sprawe tylko z riven sa jakies problemy), w late tankuje z tym, ze podwojny dash daje swobodne dojscie do ad carry i stun na 1.5 sekundy daje swoje, ale trzeba umiec kontrolowac furie

Opublikowano

W late game renekton nie kosi? Proszę Cię, z odpowiednim buildem + supportem renekton wbije się w teamfight i jeszcze przeżyje.

Polecam gorąco renektona.

06c42be071131.png

Opublikowano

Chyba mogę Ci polecić tego renektona, choć osobiście za nim nie przepadam :D

Rene o tyle dobrze, że jest jednym z lepszych solo toperów, widziałem też jak niektórzy nim chodzili na junglę. Ma stuna co pomaga uciec z opresji czy też przesądzić o wygranie walki.

Możesz go kupić.

Opublikowano

Jeżeli potrafisz creepowac to renekton będzie odpowiedni.

Solo top renekton off-tank jest poprostu wymażony.

Ma świetne ulti, spellvamp ze skilla (albo life steal)

Poprostu kochany Renuś.

Polecam serdecznie!

Pozdrówka,

MrScene

sygnaqz.jpg

44768.png

Opublikowano

@Up

Po co nabijasz posty skoro nie masz zamiaru się wypowiedziec szerzej w tym teamcie?

Duży DMG jako off tank ma jeszcze Nassus z nastackowanym Q, Sion, udyr, Wu kong, Garen i Yorick

sygnaqz.jpg

44768.png

Opublikowano

@Up

Po co nabijasz posty skoro nie masz zamiaru się wypowiedziec szerzej w tym teamcie?

Duży DMG jako off tank ma jeszcze Nassus z nastackowanym Q, Sion, udyr, Wu kong, Garen i Yorick

Nie wiem jak możesz porównywać Renektona i Nasusa, Renek Early > Late a Nasus wręcz przeciwnie, czym dłużej trwa rozgrywka tym jest mocniejszy.

Opublikowano

A jak gra się rankedy? Surrenderujesz w 20?

Raczej nie a jezeli do 20min. Nasusem na solo topie zrobisz 200minionów to jest taki DMG...

sygnaqz.jpg

44768.png

Opublikowano

Polecam Ci go. Full zapas runek na AD, ostrze dorana i mogą Ci possać, jedna z najlepszych postaci zaraz po Kayle, tak wiem. :)

Cześć, zagraj ze mną w League Of Legends już teraz! Link do rejestracji oraz pobrania gry:

signup.leagueoflegends.com/?ref=4f97a92eda2e2239679944

Opublikowano

Jest on dobry w Early potem już slabiutko,polecałbym ci innego offtanka,może Urgot jest better :D

92638836957749081572.png

Sygna by iLoveLive

Opublikowano

Jest on dobry w Early potem już slabiutko,polecałbym ci innego offtanka,może Urgot jest better :D

Irelia jest już lepszym offtankiem.

@Topic

Czy warto ? Według mnie warto, dobry offtank, nie ma z nim jakiejś skomplikowanej gry.

Na twoim miejscu bym go kupił

Opublikowano

Chcesz to bierz , jest dobry stun , furia za każdy cios , robisz go pod AD i rozwalasz np . Veigara , możesz przeskakiwać skillem przez ściany i drzewka .

htgt9z.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...