Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Program.

Mikol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fraps najlepszy. Jest darmowy i łatwy w obsłudze. Tylko, żeby mieć pełna wersję trzeba pobrać Fraps Full (pirat :/)

eJwLyMwvKUrN9nXmcq7KyS_PTM1WqFIIAAlm55cnKoQUVSbp6elxBcCV-WbmpSYXJaaVcAWX5hVlFqdyGRpZIDAAb90Zvg~~.png

mca.png

Osiągnięcia:

10

20

50

100

120

150

200

300 X

400 X

500 X

700 X

1000 X

Proszę, administracjo, zdejmijcie mi trochę % :)

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsza jest Camtasia Studio, tylko że jest płatna, ale jest o wiele bardziej rozbudowana. Fraps możę tylko nagrywać, w Camtasia możesz edytować filmy, renderować, edytować ścieżkę dźwiękową i różne takie.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Bywalec MPC | ProUser

Opublikowano

Co chcesz. Jest też brzydka opcja ściągnięcia pirata którejś z tych wersji, której Ci nie polecam. Ale wybór należy do ciebie.

Bywalec MPC | ProUser

Opublikowano

Przy wolniejszym necie to Fraps, szybko się pobiera.Camtasia dłużej.Jest większa.Ale nią możesz nagrywać długie filmy przez 30 dni, a frapsem tylko 30 sekund.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Chyba że piracką wersją. Tylko że Fraps od razu zapisuje filmiki i to przed wyrenderowaniem zabiera całkiem sporo miejsca.

Bywalec MPC | ProUser

Opublikowano

Według mnie programy takie jak: Camtasia i HyperCam służą bardziej do nagrywania pulpitu. A Fraps został stworzony do nagrywania filmików z gier. Fraps zajmuje mniej miejsca i w ogóle. A nawet jakbyś chciał zapłacić za któryś z programów to Fraps jest tańszy. Zmontować filmy możesz sobie Windows Movie Maker albo Sony Vegas'em. Więc moim zdaniem Fraps jest lepszy, bo został do tego stworzony.

eJwLyMwvKUrN9nXmcq7KyS_PTM1WqFIIAAlm55cnKoQUVSbp6elxBcCV-WbmpSYXJaaVcAWX5hVlFqdyGRpZIDAAb90Zvg~~.png

mca.png

Osiągnięcia:

10

20

50

100

120

150

200

300 X

400 X

500 X

700 X

1000 X

Proszę, administracjo, zdejmijcie mi trochę % :)

Opublikowano

Modem nie nagrasz dźwięków. Ja Ci mimo wszystko nadal polecam Camtasia Studio. Sam go używam do nagrywania gier.

Bywalec MPC | ProUser

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...