Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solar - ogólne pytania

Kocisko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam zamiar po raz pięćdziesiąty zagrać na PL'u ^^

Interesuję mnie Solar, grałbym tam surką WP.

1.Ile tam chodzi eq dla sury (chodzi mi o zbrojkę , broń np. fms itd)?

2.Ile tam chodzi KU dla sury?

3.W ogóle opłaci się tam zagrać?

4.Można tam zarobić (chodzi mi o np. zarabianie na metkach)?

5.I ostatnie pytanie: ile chodzi medal konny :D

Thx , nagradzam "lajkami".

Opublikowano

jezeli chcesz grac na pl to nie polecam ci isc za glosem ogolu.. nie graj na s26, no chyba ze tez bocisz, bo tam na kazdym kroku jest jakis cheater i czasem nawet ciezko spot w m2 zdobyc. najlepiej sie usadowic na jakims starym serwerku gdzie moze i ceny sa wieksze ale gdy powiedzmy wydropisz jakies cenne ku, to sprzedasz je za cene rynkowa, wiec zarobisz tak samo jak na nowszysch serwerach... a i na starszych serwerach sa ogarniete ekipy do ktorych mozna sie wkrecic i raczej znikoma ilosc noobkow

co do pytan: eq ciezko jest wycenic, ale mysle ze tak zbrojke na 34/42 +2 do 10kk dorwiesz, dobre fms to tak juz troszke wieksza cena

ku dla esury... hmm nie wiem, wiem ze aura 2-3kk wiec pewnie czarowane kolo 900

mozna tam zarobic, jasne... jezeli jedziesz na cheatach i nei boisz sie ze jaksi noob ci podjedzie, sksuje i zabierze drop na dh.

medal konny tez nie wiem ale sadze ze tanio do kilkuset k

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

@UP

Zniechęciłeś mnie do gry na S26 , więc:

Mam pytanie jeszcze jedno: na jakim serwie warto zagrać , jak już polecicie serwer to odp. na te pytania o Solarze , tylko że na temat tego serwa co podałeś:P

Opublikowano

graj na metin2sg !

Poczytaj sobie tutaj na forum o tym globalu..naprawdę warto

1337113491-U379973.png

Opublikowano

4. Na metkach nie bardzo... wszedzie DH. Juz predzej na rybkach polecam :P

5. Medal na ch2 za 80k kupisz

Opublikowano

1.Ile tam chodzi eq dla sury (chodzi mi o zbrojkę , broń np. fms itd)? Coś w granicach 2/5 kk najtańsze fmsy idzie znaleść

2.Ile tam chodzi KU dla sury? Ku tanie są do 1kk granice

3.W ogóle opłaci się tam zagrać? Opłaca tani serwer nawet

4.Można tam zarobić (chodzi mi o np. zarabianie na metkach)? No zarobić można nawet na małzach łowieniu polecam

5.I ostatnie pytanie: ile chodzi medal konny

:D Medaliki w granicach 80k jak ostatnio wbijałem

Opublikowano

Jak nie chcesz grać na S26 graj na starszych serwerach. Ja np. gram na s3 i sie całkiem fajnie gra. M2 prawie zawsze puste, calkiem sporo osób gra i tanieje wszystko:P

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

@UP

Zniechęciłeś mnie do gry na S26 , więc:

Mam pytanie jeszcze jedno: na jakim serwie warto zagrać , jak już polecicie serwer to odp. na te pytania o Solarze , tylko że na temat tego serwa co podałeś :P

jak juz pisalem, najlepiej wybierz sobie jakis posredni serwer no nie wiem, przykladowo Astral czy Grymuar

Ludzie narzekaja ze tam sa wysokie ceny... co z tego, przeciez jak sie dropnie jakies ku i je sprzeda za cene rynkowa i juz ma sie rownie duza ilosc yang...

odpowiedziec na pytanei jakie sa ceny na innych serwerach jest trudno, bo mimo wszystko sa wysokie i na kazdym inne, waluta sa kamyki duchowe ktore ciagle zmieniaja wartosc

najlepiej przejsc sie po m1 ch2 i po prostu popatrzec po sklepach :)

procz tego polece ci inne globale:

Metin2sg - duzo polakow, bardzo niskie ceny, +10% wieksza szansa na wejscie ku, na start 7dniowy is za free, sa na nim czesto eventy i bardzo latwo sie dorobic

jezeli szukasz czegos niecodziennego to metin2.co.kr, tam moze eei ma tak duzo polakow ale jest m. in. 10ku do g oraz niektory przedmioty na roznym + sa na inny poziom, np zbrojke na 61 +0 mozesz zalozyc bodajze na 42 lvl

metin2master polecam jezeli lubisz serwery medium, ogolem metin2mester jest to wegierski serwer ale ostatnio wypuszczono anglojezyczna wersje (dodania bonow itp sa w sklepach ale troszke na nie trzeba zarobic, expi sie dosc przyjemnie ale tez nie wbijesz 80 w jeden dzien, ano i przewage maja ludzie uzywajacy is), procz tego jest tam naprawde duzo nowych rzeczy, nowych mobow nowych AUTORSKICH zbroi, juz sam wyglad m1 sie rzuca w oczy

o wszystkich tych serwerach poczytasz na mpc wiecej, jezeli tylko poszukasz ;)

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

na tych "pośrednich" serwerach prawie nikt nie gra. Odnośnie bocenia na s26 da się lajtowo zarobić i bez botów, więc nie widzę problemu.

medal konny: 100k

czarowane: ok. 650k

aura:1,5kk już

silne:600k

ogólnie na metkach idzie ładny zarobek :)

Opublikowano

Siemka , mam zamiar po raz pięćdziesiąty zagrać na PL'u ^^

Interesuję mnie Solar, grałbym tam surką WP.

1.Ile tam chodzi eq dla sury (chodzi mi o zbrojkę , broń np. fms itd)?

2.Ile tam chodzi KU dla sury?

3.W ogóle opłaci się tam zagrać?

4.Można tam zarobić (chodzi mi o np. zarabianie na metkach)?

5.I ostatnie pytanie: ile chodzi medal konny :D

Thx , nagradzam "lajkami".

1. Eq zależy jakie aczkolwiek na pewno nie jest aż drogo lecz trudno do zdobycia.

2. KU zależy jakie i dla WP Czy BM ;] dla BM - duch ochronka drożej niż pozostałe a u WP zbroja i czarowane jest droższe niż pozostało

3. To już zależy od Ciebie i Twoich chęci.

4. Bardzo trudno będzie po m2 dużo osób się kreci chyba że metki w dt ale to przy lepszym eq i większym lvl'u

5. Medal nie chodzi lecz kosztuje coś koło 100k lub trochu mniej

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...