Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer globalny.

Amero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Chce zagrać na serwerze globalnym(tylko nie pl).

Nwm za bardzo którego wybrać..

Proszę mi opisać najbardziej popularne serwery globalne i ich plusy i minusy.

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Przyłanczam się do Amero i proszę o nie zamykanie tylko przeniesienie do dyskusji.

Opublikowano

mt2sg - duzo polakow, bardzo niskie ceny, +10% wieksza szansa na wejscie ku, na start 7dniowy is za free

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Metin2sg jest fajny, oprocz tego co napisal user wyzej sa na nim czesto eventy i bardzo latwo sie dorobic

jezeli szukasz czegos neicodziennego to metin2.co.kr, tam moze nei ma tak duzo polakow ale jest m. in. 10ku do g oraz niektory przedmioty na roznym + sa na inny poziom, np zbrojke na 61 +0 mozesz zalozyc bodajze na 42 lvl

metin2master polecam jezeli lubisz serwery medium, ogolem metin2mester jest to wegierski serwer ale ostatnio wypuszczono anglojezyczna wersje (dodania bonow itp sa w sklepach ale troszke na nie trzeba zarobic, expi sie dosc przyjemnie ale tez nie wbijesz 80 w jeden dzien, ano i przewage maja ludzie uzywajacy is), procz tego jest tam naprawde duzo nowych rzeczy, nowych mobow nowych AUTORSKICH zbroi, juz sam wyglad m1 sie rzuca w oczy

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Ja polecam na mt2sg-Zorganizowana administracja,fajnie się gra,przyjemnie,nawet troche luda jest,i da się grać normalnie nie to co teraz PL z allegro full itd.

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

Metin2.co.kr

Sklepy,drop yang: otóż w sklepach jest całkiem taniej niż na pl'u stalka dla woja +0 po 300k fms +9 400-700k (zależy jakie śr) ale za to shuriken bez + kosztuje około 1kk !!! (tak można zarabiać np. tworzymy woja 25lvl i dorpimy shuriken), drop yang jest powiększony niż na pl'u np. z psów na pl dropi około 9-40 yang a na koreańskim z psów dropi z 40-100 yang

+ troche mniejszy exp

+ troche mniejszy drop

+ taniej

+ grają tam polacy

+ większy drop yang

+ fajnie się gra miła atmosfera (szkoda że po koreansku)

+ tam stworzyła się gra

+ dużo eventów

- same znaczki

- dużo koreańców

- są tam boty

- trudna reje

- nie rozumiesz misji

Metin.us - ten metin jest od Z8Games.Są 2 servery NEW WORLD i FREE KINGDOM(najwięcej polaków gra na NEW WORLD).Za misje lvl-owe z polowaniami do 21 lv dostaje się 90/99% expa.Na czacie trzeba pisać po angielsku.

Kamienie duchowe około 100k, z tego co kojarzę.

Za ksucie noobki łapią bana.

Nie jest dozwolony spam na chat'cie - moderatorzy chat'u.

Milsza atmosfera niż na PL (oczywiście 80% Polaków, którzy tam grają, potrafią ją rozwalić).

GMowie przykładają się do swoich obowiązków, nie to co na PLu się wyprawia.

1-5lvl=Misje Polowania 99%, 6-22 albo 20=90%.

Fajniejsze Itemki za wykonane misje np. 1 strona pamiętnika czy tam 2 =Bodzio, dostaje się kamienie(3x) za za misje na 28/29lvl za to,

że Kwiatki dla Ziomka nazbierasz w M1 co jest na samej górze, Na różne świeta są eventy za które można dostać bony jakieś Pierscienie Expa itp.,

Bronie na 80lvl+ tu jest inaczej niz na privach np. masz syrka +0 to na 80lvl +1 na 81 +2 na 82 itp.,

Zbroje króla(Hwang) dostaje sie za wygranie wyborów na króla. ; ) na stronce są ogłoszenia.

Metin2.sg

Metin2 Singapore jest to global godny uwagi

i moim zdaniem najlepszy ze wszystkich na jakich grałem.

Raty expa czasami w weekendy do 200% dochodzą,

na start dostaje się 3 ręke /pierścień expa/rękawice złodzieja. W 1 miesiąc można wbić 80 lvl.

Dropią zielone potki/zwoje powrotu nie polecam grać w chunjo ba mało tam ludzi. Gra jest po angielsku.

Osobiście SG

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

SPAT jak zwykle wjedzie z jego starymi info.

Na co.kr dawno fms+9 nie kosztuje 700k a bodajże 20kk.

Ja ci polecam gre na sg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...