Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Failed to connect server

mariogtpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z crossfire od pewnego czasu odkąd mam nowego neta. Natomiast podczas ładowania mapy wywala mnie do listy map i pokazuje się okienko z napisem Failed connection to server. Co zrobić? Dodam że na starym necie tak nie miałem

Opublikowano

Widocznie coś masz z netem nie tak, jak wcześniej działało.

Jak masz ruter, to go zresetuj.

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Skoro net Ci nie ogarnia, to nie ma sposobu, prócz jego zmiany byś mógł grać.

Za wolnego neta masz i tyle.

1326663273-U247153.png

Opublikowano

Skoro net Ci nie ogarnia, to nie ma sposobu, prócz jego zmiany byś mógł grać.

Za wolnego neta masz i tyle.

Moze byc Wolny lecz , Jak na Wirlesie jest to wolnej a na Kablu Szybciej :) wienc masz 50% na 50% ze zadziala

Opublikowano

Po 1 wcześniej miałem radiówkę która była bardzo wolna teraz mam neta 6Mb/s więc raczej słaby nie jest xD ^_^

@Edit Wie ktoś dlaczego nie mogę zainstalować neta na 2 windowsie ? Bo prawdopodobnie może być to wina windowsa jeżeli chodzi o grę. Na jednym windowsie net działa normalnie na 2 nawet nie można go zainstalować

Opublikowano

Witam mam problem z crossfire od pewnego czasu odkąd mam nowego neta. Natomiast podczas ładowania mapy wywala mnie do listy map i pokazuje się okienko z napisem Failed connection to server. Co zrobić? Dodam że na starym necie tak nie miałem

Może GameBooster coś Ci pomoże.

Pobierz go i zobacz czy przyśpieszy Ci łącze. Czasami się sprawdza.

:D

Opublikowano

Czytaj uważnie po 1 net nie jest wolny więc po co go przyśpieszać? Po 2 gameBooster jest od fps'ów

Nie rób spam

Nie nabijamy postów tylko pomagamy :ninja:

Opublikowano

Wejdź w cmd, wpisz "ipconfig /release" później "ipconfig /renew" To ci zresetuje IP adres. Spróbuj to może zadziała.

Opublikowano

Może GameBooster coś Ci pomoże.

Pobierz go i zobacz czy przyśpieszy Ci łącze. Czasami się sprawdza.

Gamebooster przyśpiesza prace kompa(wydajność procka etc) a nie łącze -.-

1326663273-U247153.png

Opublikowano

GameBooster także zamyka zbędne programy, które mogą zmniejszać prędkość internetu.

Opublikowano

@up

Naucz się polskiego łośku....

@patrykoss

Za twój spam dziękuję i zgłaszam.

@top

Dialog/TP Orange Freedom 6mb/s

Wcześniej była radiówka 0.5mb/s i działało zajebiście. Co za szybki net ? Źle połączony ?

Opublikowano

@up

Moze mam problemy V_V Lecz nie łośku i masz szczesice ze tu jest Regulamin

POZATYM zeby to tym niech se spamuje to jego sprawa ;)

a co do tematu to Nie jest za szybki :) Mazenie :P Bo na Crossfire Sie nie da miec za szybkiego ... Wienc nie wiem po co robiles nowy temat to moze ty spamujesz ...

a co do @Top Zamknij niepoczebne Programy i nagraj filmik i wstaw to ci bardziej pomozemy

Opublikowano

@up

Naucz się polskiego łośku....

@patrykoss

Za twój spam dziękuję i zgłaszam.

@top

Dialog/TP Orange Freedom 6mb/s

Wcześniej była radiówka 0.5mb/s i działało zajebiście. Co za szybki net ? Źle połączony ?

Według Ciebie to jest spam ? Chyba za krótko jesteś na tym forum. To była normalna odpowiedź a co do twojego posta to ja mogę go zgłosić jako spam ...

Opublikowano

Patrykoss dokładnie to on spamuje pod każdym temat i nic nie wnosi szczerze mówiąc ;)

Ranger to zaznacz sobie opcję żeby zaznaczało Ci błędy i poprawiaj będzie łatwiej przeczytać to co piszesz. To skoro nie mam za szybkiego neta a wcześniej miałem wolnego to w czym problem ?

Opublikowano

Spróbuj tak:

Panel Sterowania >> Dodaj lub usuń programy >> Dodaj lub usuń składniki sys. Windows

Zostawiasz checkbox'a tylko przy IE i usuwasz : )

Skopiowałem to z innego tematu z MPC. Koleś miał taki sam problem jak Ty i ponoć pomogło.

Dodam jeszczę, żebyś jak grasz wyłączył antywirusa i zaporę systemową.

Opublikowano

Ok wielki dzięki zaraz spróbuję i zobaczymy oby pomogło. Mam wyłączone wszystko

@Edit

Zrobiłem tak jak piszesz i nic. Podczas ładowania mapy w połowie tak jakby, pokazuje się kursor myszki i tak jakby coś się ładwoało

Opublikowano

Przykro mi ale tylko ten sposób zdołałem znaleźć :P Może ktoś inny Ci pomoże. Powodzenia

:)

Opublikowano

Co to daje ? Bo wątpię żeby jakiś program czy coś w tej sytuacji pomógł. A tak nawiasem mówiąc rozumiem że chcesz nabić posty itp no ale mógłbyś nie spamować ? A jak już coś piszesz to konkretne odpowiedzi.

Opublikowano

Co to daje ? Bo wątpię żeby jakiś program czy coś w tej sytuacji pomógł. A tak nawiasem mówiąc rozumiem że chcesz nabić posty itp no ale mógłbyś nie spamować ? A jak już coś piszesz to konkretne odpowiedzi.

Ja napisalem ci konkretnie Moge Pomoz na TeamViewer , I to pytanie na tak lub nie jest .

Opublikowano

A czemu nie odpowiesz tutaj ? Nie masz konkretnej odpowiedzi czy co ? To jest forum może ktoś jeszcze ma taki problem i też oczekuję na odpowiedź ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...