Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]4Story EG -- HEELLP :(

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich .. Jak widać jestem nowy .. No ale nie mam czasu na przedstawianie się ;P .

Więc tak potrzebuję pomocy .. Pobrałem 4s EG dwa dni temu .. Wszystko ok . Wbiłem normal 90 lev , ale jak to bywa , za miast usunąć 4s PL to usunąłem 4s EG :( . I teraz kiedy chce pobrać od nowa , pojawia mi się jakiś błąd .

''

archive integrity check failed The setup file is not complete possibly due to an incomplete od corrupted file ''

Ładuje się właśnie z 5% czy gdzieś tyle a potem to właśnie wyskakuje .. Było tu już kilka tematów , ale wszystkiego próbowałem .. Wyłączyłem GG , Skype , Antywirusa .. Widziałem również filmika , gościa który też ma ten problem , tylko jemu to wyskakuje jak już zainstalował .. Potrzebuję szybkiej odp.

Z Góry Thx ..

Opublikowano

No , ale własnie nie mogę go zainstalować bo ten błąd wyskakuje :angry:

A żeby 4s EG chodziło nie potrzebne jest 4s PL no nie ? ;p :P

Opublikowano

Dalej nie działa :(...

Pobrałem znowu , chyba z 5 razy .. Próbowałem włączyć jako Admin .. I dalej nie działa ..

Z ang. Pisze że nie zostało zainstalowane do końca, czy jakoś tak .

''archive integrity check failed The setup file is not complete possibly due to an incomplete od corrupted file '' - ''archiwum integralność czek zawiódł setup plik nie jest kompletny być może z powodu niedokończony od plik uszkodzony'' :/

Pomóżcie :unsure:

Opublikowano

Tak z oficjalnej strony to pobieram ...

Klikam na nią i nic .. Wyskakuje mi błąd '' Archive coś tam .. '' czyli to co wcześniej :/

Opublikowano

Mam tesz ten sam błąd kolega mi mówił że to wina 4story pl ale usunołem i dalej nie działa przy 13% lipa przestaje pobierać i też niewiem co zrobić więc prosze o odp daje plusika <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Próbowałem od nowa niedawno pobrać znowu Full i dalej nie działało .. - Niewiem czy wg. nie da się znowu pobrać czy to przez to że jednocześnie grałem w FIFE ;p . Spróbuję pobrać od nowa z Full i jak nie pójdzie to znowu z 14h będę musiał pobierać wszystkie party :/

1 part - 2godz . :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ej a mi jak pobralem wyskoczyl blad jakis pisze cos o folderze Uninstall prosze o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...