Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Sprzedać Postacie w Lol'u

CaverXXX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co np jak napiszemy ze kupilismy za 6300 a kupilismy z przeceny za mniej ? xD lub pomylimy RP z PZ

Zostanie zwrócone tyle PZ / RP za ile kupiłeś postać, nie masz do czynienia z idiotami.

Każdy operator gry ma dostęp do logów na koncie i widzi co kupiłeś, za ile i czy dokonałeś już zwrotu postaci.

Ja na jakiś postęp w sprawie sprzedaży swoich postaci czekałem 9 dni więc radzę zaopatrzyć się w cierpliwość. (dodam że to było jakieś 3 miesiące temu więc mogło się trochę w polskim supporcie pozmieniać)

A teraz mała wzmianka co do tutoriala. Nawet jeżeli skorzystaliśmy już z opcji zwrotu postaci/skórek, możemy sprzedaż Evelynn, Twitcha oraz Xin Zhao ze wszystkimi zakupionymi skórkami. (Oczywiście jeżeli wszystkie zostały zakupione PRZED REWORKIEM - skiny też), ja dzięki temu odzyskałem 7k PZ i 1,8k RP.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Siemka. Napisalem 5 dni temu : Witam . Chciałbym sprzedać następujące postacie :

Morgana : 1350 pz

Veigar : 1350 pz

MAster Yi : 260 Rp

Postacie chciałbym sprzedaćz powodu iż nie używam ich i nie bardzo pasują do mojego stylu gry .

No i dupa... 5 dni czekam i nic ... -.-

Opublikowano

Oni mi powiedzieli że już nie sprzedają postaci i zrobili tylko dla mnie wyjątek.

TEKST:

Witaj, Kamil

Choć normalnie tego nie robimy, to w ramach wyjątku, dokonałem dla Ciebie zwrotu przedmiotów o które prosiłeś.

Punkty zostały dodane do konta, ale możesz ich nie widzieć dopóki nie spróbujesz czegoś kupić w Sklepie. Nie musisz dokonywać pełnego zakupu by punkty się zaktualizowały.

Jeżeli byłeś online w trakcie gdy dokonywałem zmian na Twoim koncie, to zapewne zauważyłeś, że Twoje konto zostało zablokowane na 5 minut. Przerwa ta pozwala bazie danych na aktualizację.

Zwrot został dokonany w ramach jednorazowego wyjątku. Kolejne zwroty nie będą możliwe.

Chciałem Ci również dać znać, że zamknąłem zgłoszenie. W przypadku kolejnych pytań nie dotyczących zwrotu czy chęci wyrażenia swojej opinii, możesz założyć nowe zgłoszenie tutaj:

https://support.leagueoflegends.com

Opublikowano

Oni mi powiedzieli że już nie sprzedają postaci i zrobili tylko dla mnie wyjątek.

TEKST:

Witaj, Kamil

Choć normalnie tego nie robimy, to w ramach wyjątku, dokonałem dla Ciebie zwrotu przedmiotów o które prosiłeś.

Punkty zostały dodane do konta, ale możesz ich nie widzieć dopóki nie spróbujesz czegoś kupić w Sklepie. Nie musisz dokonywać pełnego zakupu by punkty się zaktualizowały.

Jeżeli byłeś online w trakcie gdy dokonywałem zmian na Twoim koncie, to zapewne zauważyłeś, że Twoje konto zostało zablokowane na 5 minut. Przerwa ta pozwala bazie danych na aktualizację.

Zwrot został dokonany w ramach jednorazowego wyjątku. Kolejne zwroty nie będą możliwe.

Chciałem Ci również dać znać, że zamknąłem zgłoszenie. W przypadku kolejnych pytań nie dotyczących zwrotu czy chęci wyrażenia swojej opinii, możesz założyć nowe zgłoszenie tutaj:

https://support.leagueoflegends.com

Wydaje mi się że kolejne zwroty nie będą możliwe ale na twoim koncie.

Ja czekam narazie 2 dzień.

Kezzas_eune_99_5_nozg.png

"Zbuduj ze mną lepszą przyszłość"

Opublikowano

Hej ludziska . Odpisali mi po 10 dniach oczekiwań :D A co napisali ? Proszę !

Witaj, Adrian

Dziękuję za kontakt. Chętnie Ci pomogę, ale potrzebuję dodatkowych informacji, aby zlokalizować Twoje konto.

Podaj mi proszę następujące dane:

-Twoja nazwa użytkownika (której używasz do logowania)

-Twoje imię przywoływacza (które inni gracze widzą na PVP.net)

-Oryginalny adres email, na którym zostało założone konto

-Serwer, na którym grasz (Ameryka Płn. czy Europa)

Dzięki! Daj mi proszę znać, jeżeli mogę jeszcze coś dla Ciebie zrobić, a póki co czekam na Twoją odpowiedź.

No i napisałem im ... I znowu ja czekam :DD ale jestem bardzo dobrej myśli . :)

Opublikowano

Ja w zgłoszeniu, które wysłałem napisałem wszystko o co proszą kolegę wyżej. Czekam juz 6 dzień..

@edit

Trochę to wkurzające -,- 7 dzień.

@@edit

7 dzien i postac sprzedana. Dziękuje do widzenia.

Kezzas_eune_99_5_nozg.png

"Zbuduj ze mną lepszą przyszłość"

Opublikowano

Ja też napisałem wszystko o co proszą ;d musiałem wysłać drugi raz. Ale poczekasz jeszcze ok. 3 dni i CI odpiszą na e mail który tam podałeś

Opublikowano

Witam, mam do was takie małe pytanko nie wiecie może czy jak bym sprzedał postać jedną teraz to mogę potem jeszcze 2 inne? czy to można dosłownie tylko 1 raz?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie oplaca sie sprzedawac postaci...

Ja w zgłoszeniu, które wysłałem napisałem wszystko o co proszą kolegę wyżej. Czekam juz 6 dzień..

@edit

Trochę to wkurzające -,- 7 dzień.

@@edit

7 dzien i postac sprzedana. Dziękuje do widzenia.

Jak poleciales zgodnie z instrukcja to powinienes miec zwrot Ip i RP w ciagu 3 dni. Nie zapominajcie o tym, ze trzeba zagrac rozgrywke, poniewaz musi sie zaktualizowac.

Witam, mam do was takie małe pytanko nie wiecie może czy jak bym sprzedał postać jedną teraz to mogę potem jeszcze 2 inne? czy to można dosłownie tylko 1 raz?

Tylko raz mozna sprzedac, jak chcesz sprzedac postacie to za jednym ruchem, poniewaz wykorzystanie sprzedania postaci mozemy tylko raz uzyc, wiec jezeli sprzedasz jedna to potem nastepnych dwoch juz nie bedziesz mogl.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

UP

Zależy kiedy ,teraz było święto ,dzisiaj panowie mają wolne ,to wiesz .

Znowu w pierwszej kolejności idą zawsze kradieże konta.

Ogólnie korzystać póki można ,narazie wyłączyli możliwość sprzedawania w grze,a te żetony które wykorzystacie u supportu wam nie naliczy w grze.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Mam pytanie co się stało z monetami, bo mi zniknęła ta opcja sprzedaży za monety.

Zbieram Like ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...