Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Kilka pytań początkującego :)

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytań bo za tydzień chcę kupić battlefielda 3 i chcę wzbogacić swoją wiedze ^^

1.Jaki jest maxymalny lv i ile się go bije tak po 4 h dziennie ?

2.Ile jest mapek w normalnym battlefieldzie tylko ilość nie nazwy ;)

3.Wiem, że do tego jest osobny temat ale musze mieć pewność na 100000000 %

Procesory-

AMD Athlon II Dual-Core M300

AMD Athlon II Dual-Core M300

mam 2 :)

Karta graficzna-

ATI Mobility Radeon HD 4500 Series

RAM- 4 GB (Mam 4 ale sytem zabiera 1 GB więc mam 3 GB zmieni to coś ? )

Internet - 10mb/s

System- Windows 7 ultimate x64

komputer acer aspire 5542G

i może jeszcze wezme podkręce tym http://www.mpcforum.pl/topic/598476-tut-lepsza-wydajnosc-battlefielda-fxaa-injector/

o ile nie będzie lagów na najniższych multi.

4.Chcę grać szturmowcem jaki jest najlepszy według was karabin na początek i na najwyższy lv ?

Myślę, że to tyle pytań :) dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano

Więc tak:

1. Poziom: http://www.mpcforum....-do-nich-w-bf3/

2. Mapy: 13 wliczając Back to Karkand

3. Wymogi: Nie masz dwóch procesorów, masz jeden fizyczny z dwoma rdzeniami podaj jeszcze taktowanie w GHz. Karta graficzna kiepska, mogą być problemy, chyba, że na uber low przy 800x600 i z FXAA Injector. RAM ujdzie. Internet do 64 graczy POWINIEN wystarczyć.

4. Szturmowiec: Osobiście polecam M16A4 w USA, a później M416. W rosji AK-74M chyba, że odblokujesz M416. Ogółem według mnie i moich znajomych broń M416 znakomicie się spisuje.

PL_MAG.png

CPU: A64 x2 4200+ @2,74GHz

GPU: Zotac GeForce 9600gt Turbo 512MB

RAM: 2,5GB @200 MHz

Power: Fortron 400W

Gość malutki688
Opublikowano

nie da sie powiedziec, ja czasami w 3 h wbijam 2,5 koloniera, a czasami w 3 h wbije jednego.wszytko zalezy z kim grasz, czym grasz, jak grasz, jak ci sie nagrody pozliczaja itp

Opublikowano

Ok tylko teraz nie wiem bo jak wchodzę w menedzer urządeń i biore procesory to mi 2 takie same wyswietla xD:) a co do procesora to ma 2.00 GHz na rdzeń ( nie wiem nie znam się tak w internecie piszę. )

Opublikowano

Ściągnij program Everest, albo jakiś podobny, tam Ci się wyświetli dokładny model procesora, karty graf., płyty głównej, ram.

Twoje informecje z Menedżera urządzeń nie pozwalają w pełni powiedzieć, jak gra będzie wyglądała na Twoim sprzęcie.

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Opublikowano

wejdź na Can you run it i sprawdź czy ci działa. Jeżeli masz troszke słabszego kompa niż ci tam pisze to sie nie przejmuj ,bo mi pisze że nie powinno działać a mam w grze 30-45 fps

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

wejdź na Can you run it i sprawdź czy ci działa. Jeżeli masz troszke słabszego kompa niż ci tam pisze to sie nie przejmuj ,bo mi pisze że nie powinno działać a mam w grze 30-45 fps

Ten program jak dla mnie jest nic nie warty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...