Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o pomoc RP

Dr Oz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 Obywatele/Personel Medyczny Los Santos organizują strajk pod szpitalem, jeśli jesteś w pobliżu to jak się zachowasz? Jak najszybciej udam się na miejsce, również jestem nie zadowolony z stanu Medycyny w Los Santos i chcę to zmienić żądając zmiany Dyrektora lub proszą Gubernatora o wsparcie.

Ruszę tam i zacznę wykrzykiwać teksty: "Precz z komuną!", "Gdzie jest Demokracja?!" oraz zacznę skakać i niszczyć pięściami wszystko co popadnie.

Zacznę używając cheatów, fajnie będzie zobaczyć administrację w akcji.

Dowiem się o co chodzi i jeśli będę miał te same intencje i w ostateczności przyłącze się. 2 Podaj przykład prawidłowego raportu. "Pod urzędem miasta grupka graczy urządza DM" (podajemy ID graczy)

"Jaki jest numer na policję?"

"Czy sprawdzi mi ktoś prośbę na forum?"

"Zostałem uwięziony pod podłogą, mogę prosić o pomoc?" 3 Idąc chodnikiem widzisz poruszającego się gracza niezgodne z zasadami RP - BH, w tej sytuacji. Będę skakał z nim, bo to fajna zabawa.

Napiszę /report, bądź gdy nikogo niema zrobię SS i napiszę skargę.

Dogonię go i wbiję mu BW.

Zacznę go wyzywać. 4 Wskaż poprawne zagrania Role Play /l Dzień dobry, która godzina?

/me dlaczego Tom nie ma zegarka?

/do Czy John ma na sobie bluzę?

/b Chcesz kupić samochód? 5 Czy broń jest koniecznością w rozgrywce Role Play? Tak, zawsze można kogoś zabić.

Nie, przecież cywil nie nosi przy sobie broni.

Nie, jednak przydaje się w wypadku napadu na mnie, czy kogoś w pobliżu.

Tak, nie wyobrażam sobie gry bez RPG na plecach. 6 Przechodzisz po South Central w godzinach wieczornych, znajomi powiedzieli ci, że dochodzi tam do napadów i kradzieży, jak zachowujesz się idąc tamtędy? Staram się nie wrzucać w oczy, chodzę tylko głównymi ulicami oraz ciągle rozglądam się.

Trzymam się tylko w grupach, jadąc wozem staram się nie wychodzić z niego.

Podchodzę do podejrzanych typków po czym zaczynam ich przezywać, wykrzykiwać w ich kierunku obraźliwe zwroty oraz staram się wywołać bójkę by pokazać im że niczego się nie boję.

Unikam South Central, miejsca takie jak Rodeo lub Market są o wiele bezpieczniejsze. 7 Wskaż przypadki w których występuje PG /l Witam, jak ma pan na imię?

/me uderza z pięści John'a, po czym on przewraca się.

/me popycha John'a. /do Udane?

/me wyciąga nóż z kieszeni i zabija nim John'a. 8 Która z poniższych opisów pasuje to postaci nijakiej? Postać nijaka to postać, która wielokrotnie dochodzi do tej samej organizacji.

Postać nijaka to postać, która wędruje po różnych organizacjach - raz lekarz, raz policjant, raz polityk.

Postać nijaka to postać osoby, która dopiero zaczyna grę na serwerze i nie wie gdzie chce grać.

Wszystkie odpowiedzi są prawidłowe. 9 Co oznacza skrót CK2? Character Kill

Combat Kill

Camera Kill

Car Kill 10 Jesteś na lotnisku, postanawiasz nie marnować gotówki na autobus lub taksówkę, co robisz? Zaczynam biec i skakać w kierunku centrum miasta przeskakując kolejno mury lub płoty.

Poszukam wozu, po czym odegram jego kradzież i ruszę do miasta.

Powoli udaję się do centrum miasta, używam klawisza ALT lub w niektórych przypadkach animacji .trucht

Podchodzę do przejeżdżającego samochodu, po czym proszę o podwiezienie w określone miejsce.

Opublikowano

To pytania na serwer RP-PL - plerpa. Zamykam.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...