Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sniper Elite V2

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Sniper Elite V2 wcielamy się w snajpera na usługach rządu amerykańskiego. Scenerią jest zrujnowany przez walczące ze sobą armie - niemiecką i radziecką - Berlin 1945 roku. Zasadniczym elementem rozgrywki zrealizowanej przez twórców z Rebellion jest taktyka łącząca skradanie się z unikaniem niepotrzebnej konfrontacji z wrogiem oraz wybieranie jednej z kilku możliwości przejścia danej misji. Zaawansowana sztuczna inteligencja ma za zadanie maksymalnie utrudniać grę, poprzez realistyczne zachowania przeciwników, takie jak ukrywanie się i komunikowanie w celu odkrycia naszej pozycji.

Gameplay :

Plusy gry :

* Rozgrywka

* Grafika

* Ciekawa Kampania zarówno jak i Multiplayer

Minusy gry :

* W Multiplayer od czasu do czasu może przyciąć na serwerach...

Proszę Mańku, lepiej napisana może być?

Proszę o stworzenie takiego działu/poddziału.

Opublikowano

TAK

Znajomy pokazał mi tą grę u siebie i to jest niesamowita gra snajperska,zwłaszcza jak jest scenka rozwalania komuś czachy headshotem :)

random.jpg

Opublikowano

Jak ktoś grał w pierwszą część to mile będzie zaskoczony :) Grę polecam no i oczywiście jestem na tak :) Hacki z czasem się znajdzie bo gra dopiero co wyszła ale my nie chcemy jej niszczyć :P Na razie zbieramy grupę ludzi do pseudo klanu. Możecie pisać do nas:

JuanPleXxx: 24161467

Mostro: 3680018

Moje: 1691846

kiki też jest na tak :D

ikmd.jpg

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Gra fajna, ona jest darmowa czy płatna ?

Lecz jestem na TAK.

A i walnij ankietę : )

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Super, teraz jest ok.

Proszę powiedz mi jak wygląda kwestia ułatwiania sobie gry.

Czekam też na zdanie innych. Będzie dużo głosów poparcia - powstanie.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Super, teraz jest ok.

Ułatwianie sobie gry teraz jest nie możliwe, bo gra jest nowa (wczoraj/przed wczoraj premiera) a "hakjery" stworzą pewno niebawem jakieś cheaty

Opublikowano

Nie lepiej poczekać aż gra trochę dłużej pobędzie na rynku? ( Chyba 2-3 dni temu była premiera dopiero :))

Neutral z przychylnością na Tak ale moim zdaniem trochę za wcześniej na dział.

@Down

Jeżeli do Inne FPP to w 100% na Tak

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Nie lepiej poczekać aż gra trochę dłużej pobędzie na rynku? ( Chyba 2-3 dni temu była premiera dopiero :))

Neutral z przychylnością na Tak ale moim zdaniem trochę za wcześniej na dział.

Chodzi o subforum jedynie do Inne Fpp jak narazie

Opublikowano

dopiero co wyszła i już tak się napalacie, dział i tak zaraz straci popularność

żartuję, gra jest zajebista i myślę że warto ją dodać, w poprzednią część w MP dalej ludzie grają a ta jest jeszcze lepsza. na TAK

fs_overall.png

Opublikowano

Kurwa jak można przy niej się zabawić. System X-Ray, jak z Mortal Kombat 9 z X360.

Jestem jak najbardziej na Tak.

Opublikowano

Super, teraz jest ok.

Mam już adresy może esp zrobie. A co do naszej grupy, musicie mieć mikro bo my gramy tak bardziej klanowo. Mamy serwer ts. Tak wczoraj było z mostro (to pod koniec)

Do gry jest też dl w którym możemy hitlera zabić.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Gra jest ciekawa, wciąga i co najważniejsze: Ma multi i co-op'a.

Na pewno będą jakieś hack'i, w końcu to gra snajperska.

Tak.

Opublikowano
Sniper Elite V2 to kolejna gra brytyjskiego studia Rebellion, łącząca elementy gatunków FPP oraz TPP. Jej poprzedniczka została uznana jedną z najciekawszych militarnych strzelanin osadzonych w czasach II wojny światowej. Wydawcą jest firma 505 Games, która postanowiła poprawić realizm tytułu, oraz dodać do niej dużą ilość dreszczyku. W grze wcielamy się w snajpera, służącego tylko i wyłącznie amerykańskiemu rządowi. Cała akcja będzie się toczyła w niemieckim Berlinie, około 1945 roku. Sniper Elite V2 błyszczy faktem, iż mamy możliwości przejścia danej misji na kilka sposobów. Od cichego skradania się i zabijania wrogów nieoczekiwanie, po otwartą walkę, przy której przelewają się litry krwi. Kolejnym plusem gry wydaje się być stojąca na dużym poziomie sztuczna inteligencja postaci. Ma ona za zadanie znacznie utrudnić życie graczom. Najbardziej cieszącą rzeczą jest tak zwany system ,,killcam". Powoduje on poruszanie się kamery za wystrzelonym pociskiem, ukazując moment zgonu przeciwnika. Tytuł posiada również naprawdę szczegółową grafikę. Pozwala ona na ujrzenie wszelkich zniszczeń oraz detali. Kolejną zaletą gry są animacje śmierci, ponieważ posiada ona ich aż 500, co jest bardzo zaskakujące.
~Ja :D

Byłbym na tak, lecz niestety gra nie działa na XP'kach, więc to ograniczy aktywność w dziale (duży procent userów ma jeszcze ten system). Jestem neutralny.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...