Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Tibia Auto 9.71

Things

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam inny problem bot wlacza sie bez zarzutu , a gdy chce sobie poskilowac dwiema postaciami na mc i ustawiam antylogout to postacie i tak sie wylogowywuja czy wie ktos o co z tym chodzi?

Opublikowano

Czy jeśli będę bota puszczał tylko na dzień to szanse na złapanie bana maleją?

A tak w ogóle jeśli ktoś ma problem z botem a zrobił wszystko co było wyżej napisane, zróbcie tak:

Uruchomcie tibie i TA jako administrator i ze zgodnością z win xp sp 3. Powinno pomóc.

Opublikowano

Dzieki działa ,a mam pytanko zauważyłem ,że Tibia Auto pod wersje 9.54 Nie ma cavebota : O

@Edit ja nie w temacie bota nie używałem baaardzo długo,a i jak ustawic żeby spalał mane czarem utevo lux ? :)

Opublikowano

Tutaj macie link do TA pod 9.60

http://sourceforge.net/projects/tibiaauto/files/tibiaauto/2.21.0/ 

tutaj macie wszystkie wersje TA jesli będziecie chcieli :)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Nie polecam ściągać jakichkolwiek darmowych botów jeżeli ktoś gra na rl i ma dobrą postać, ponieważ też grałem na darmowych botach (TibiaAuto itp.) i niestety moja przygoda skończyła się hackiem :)

Ale plus za wstawke B)

Opublikowano

Nie polecam ściągać jakichkolwiek darmowych botów jeżeli ktoś gra na rl i ma dobrą postać, ponieważ też grałem na darmowych botach (TibiaAuto itp.) i niestety moja przygoda skończyła się hackiem :)

Ale plus za wstawke B)

To pewnie ściągnąłeś jakiś syf :)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Ja sobie sorca na guardii buduję;] 19 lvl, jak mu włączę dobry skrypcik to kosi elegancko:) 90% afk:P

A damster wrzuca dobre linki więc nie ma co się bać;] Dzięki!!! :D

:ninja:
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sory moze tu gdzieś to było ale chce jedna dokładna odpowiedź ... Sciagłem TA Pod 9.53 Pojawił mi sie bład ze nie ma "python24.dll" Sciagłem powklejałem wszędzie Potem pojawiło mi sie ze nie ma "msvcr71.dll" tez sciagnołem i powklejałem Potem włączyłem tibie auto pojawiła mi sie ramka gdy właczylem tibie pojawiło mi sie w ramce unknown a po zalogowaniu mogłem wybrac moja postac gdzy ja wybrałem nic sie nie pojawiło ... zadnego menu nic..

Jak to naprawić?

Opublikowano

Sory moze tu gdzieś to było ale chce jedna dokładna odpowiedź ... Sciagłem TA Pod 9.53 Pojawił mi sie bład ze nie ma "python24.dll" Sciagłem powklejałem wszędzie Potem pojawiło mi sie ze nie ma "msvcr71.dll" tez sciagnołem i powklejałem Potem włączyłem tibie auto pojawiła mi sie ramka gdy właczylem tibie pojawiło mi sie w ramce unknown a po zalogowaniu mogłem wybrac moja postac gdzy ja wybrałem nic sie nie pojawiło ... zadnego menu nic..

Jak to naprawić?

Musisz TA i Tibie włączyć jako administrator i zrób zgodność z Windows xp :)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Witam ja mam taki problem gdyz odpalam tibie loguje sie wlaczam tibie auto daje load save wybieram plik i wyskakuje tibiaauto przestal dzialac jak to naprawic?

11002241_4_11.png
Opublikowano

Jak to naprawić?

spróbuj może pytona zainstalować:

http://www.python.org/ftp/python/2.4.4/python-2.4.4.msi

52126142219396245817.jpeg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...