Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] WarBot 3.3.5

scinawiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale bez odnosnika

ojej to straszne Panie wszystko wiedzący i wszystko potrafiący.. ale udostępniłem na tym forum linki pierwszy raz gdzieś od roku przerwy, więc wara

Opublikowano

@up Nie ma WarBota TYLKO na 64 bity. To jest bot na 32 oraz 64 więc jak masz 64 bit to tym bardziej powinien tobie działać : )

no to mi nie działa ;\ wyskakuje błąd: ,,check for updates failed!'' net framework zainstalowany.. ;\ jakieś rady ?

Opublikowano

@up

Wyskakuje Ci tak, ponieważ ta wersja jest już chyba wykrywalna.

Trzeba czekać na kolejną

Dla pewności zainstaluj Net Framework 3.5 i 4.0

Opublikowano

Ok łapcie po i likee dzięki panowie:) a można jeszcze jakoś go przyśpieszyć zmiejszyć rodzielczość bity dać na low?

Opublikowano

siemanko mam pytanie wyskakuje mi błąd ,,aplikacja nie została właściwie zainicjowana" mam xp 32 bit. może ktoś podpowie co zrobić aby działało?

1337678431-U199478.jpg

Opublikowano

@UP

Masz zainstalowany NetFramework 3.5 i 4.0?

Jesli tak i dalej nie dziala to sciagnij Microsoft Visual C++

Win XP 32bit SP3

Zainstalowany: .NetFramework 3.5 i 4.0 oraz C++ :D

Opublikowano

Witam. Przez ostatnie kilka dni korzystałem z WarBota i wszystko działało. Mój system to Win 7 x64 Home Premium. Ładnie chodziło ,wbijało kase i lvl,a dzisiaj chce go odpalić i nic. Wyskakuje taki błąd po wciśnięciu "START" podczas uruchamiania WarBota: http://imageshack.us...93/warrock.png/

Prosze o pomoc i z góry dziękuj.

P.S. Próbowałem już ściągać od nowa WarBota,ale to nie pomogło. Uruchamiam jako administrator zawsze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...