Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nostale.SE

MamFocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem tutaj nowy więc jeśli piszę w niewłaściwym miejscu to proszę o wyrozumiałość. Witam was bardzo gorąco, otóż mam kilka pytań dotyczących koreańskiego nostale, za każde

przydatne odpowiedzi dam +.

PYTANIA:

1. Czy za użycie KSSN w rejestracji Nostale.SE był już ktoś kiedyś karany, bądź czy płaci się za to grzywnę?

2. Jak uniknąć konfliktu za użycie KSSN (nie trzeba odpowiedzieć, jeśli ktoś jednak wie to proszę o odpowiedź).

3. Czy to prawda, że na NT.SE exp idzie więcej za misje? (Jeśli można podać na przykładzie 1Lvl misja wykonana = 5 lvl up czy coś w tym stylu).

4. Od którego LvL można wybierać dowolne SP i co ile poziomów można wybierać następne?

5. Czy prawdą jest to że po ukończeniu CP na 30 LvL dostaje się EQ u7 +7?

6. Czy na SP są profesje i czy da się ulepszyć kartę?

Z góry dziękuję i czekam na informacje. :)

Opublikowano

1.Hah nie KSSN jest potrzebne do rejestracji

2.Nie trzeba unikać

3.Tak, ale tylko za misje

4.sp na 30lvl,40,50

5.Eq +7 dostaje się co 10 lvl

6.Chyba tak

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

1. Czy za użycie KSSN w rejestracji Nostale.SE był już ktoś kiedyś karany, bądź czy płaci się za to

grzywnę

? Wydaje mi się że nie. Gra tam wiele osób z różnych stron świata np. z Włoch, Francji. Nikomu się to jeszcze nie zdarzyło

:)

2. Jak uniknąć konfliktu za użycie KSSN (nie trzeba odpowiedzieć, jeśli ktoś jednak wie to proszę o odpowiedź).

3. Czy to prawda, że na NT.SE exp idzie więcej za misje? (Jeśli można podać na przykładzie 1Lvl misja wykonana = 5 lvl up czy coś w tym stylu). Tak to prawda. Za wykonanie misji dostajemy 1 lvl up ale wraz ze zwiększeniem poziomu postaci otrzymujemy coraz mniej expa. Zależy też od rodzaju misji

:)

4. Od którego LvL można wybierać dowolne SP i co ile poziomów można wybierać następne? Od 30 poziomu postaci, a następnie co 10 lvli.

5. Czy prawdą jest to że po ukończeniu CP na 30 LvL dostaje się EQ u7 +7? Troszkę już gram na SE i niestety nie pamiętam czy to eq otrzymuje się po wykonaniu 30 cp ale wiem, że co 10 lvl powinniśmy je dostawać. Oczywiście jak będziemy wykonywać misje : )

6. Czy na SP są profesje i czy da się ulepszyć kartę? Tak na sp są profesje ale bardzo wolno się je expi. Maksymalny job to 20 (lub 21). Tak można ulepszyć sp do +15.

Pozdrawiam

^^

Polecam zamknięcie tematu, aby uniknąć spamu : )

Opublikowano

1. Z tego co mi wiadomo nikt nie był karany.

2. Niema potrzeby unikania.

3. Tak exp leci szybciej za robienie misji ale za to za potwory leci mniej niż na PL'u.

4. SP można robić od 30 lvl i co 10 lvl wybiera się następne.

5. Eq u7 +7 dostaje się średnio co 10 lvl.

6. Tak są profesje. Maksymalna profesja na SP to 20. Tak da się ulepszać SP.

1360325468-U541599.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...