Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL Counter Picks List

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

i która stronka według was najlepsza?

wg. mnie 1 i 2. Ładnie pokazane wszystko.

Opublikowano

a co ile oni uaktualniają?

W sumie, teraz dokładniej przejrzałem listę nr1 i zauważyłem ,że autor wznowił prace nad nią, więc wydaje się całkiem dobra.

@Napisałem ,że jest średnio aktualna, ponieważ jakiś czas temu, autor zamieścił notkę, że z powodu braku czasu i chęci nie będzie jej uaktualniał, ale na to wygląda ,że jednak coś dalej z nią próbuje robić.

Opublikowano

bardziej ogarniam tą stronkę nr1, pewien koleś polecił mi w tym temacie spytać jakie są kontry na xin zhao. Jeden powiedział w tym moim temacie jeszcze, że niby każdy offtank? Mi się wydaje, że na pewno się znajdą jakieś co z nim padną. podam też te co wymienili.

"

Każdy offtank, renenkton, riven, olaf, yorick itd...."

"

#1 Malphite

Jax rammus shy riven "

"

hyvana fenomenalnie go countruje,to samo z jaxem

;)

Ale xin tez sporo osob moze zkontrowac,shaco np. i ma spory dmg na poczatek "

ale znalazł się pewien user co napisał coś takiego "

xin z combem E W Q jest w stanie zabić wszystko : ) na początku"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie było chyba

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/counter-picks-against-each-individual-champion-177707#chapter13

PS mobafire w bulidach jest bardziej przejrzysty od tego całego solomida niech mi ktoś łaskawie wytłumaczy, gdzie na tym solo znajdę bulida z top listy

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Nie było chyba

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/counter-picks-against-each-individual-champion-177707#chapter13

PS mobafire w bulidach jest bardziej przejrzysty od tego całego solomida niech mi ktoś łaskawie wytłumaczy, gdzie na tym solo znajdę bulida z top listy

Dodałem twój link to 1 posta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Championselect.net i lolcounter.com to dwie najlepsze strony. Przynajmniej tak mi się wydaje.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie najlepsza to Lolcounter.com opcja nr 2, ponieważ większość przypadków kontrowania jest zgodna z moi doświadczeniem. Polecam.

wobqx.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego mobafire.com uważacie za najgorszą stronę o LoL'u? Tworzenie strony zajęło dużo czasy właścicielom, jak i tworzenie buildów użytkownikom. Tam są podawane sugerowane buildy z którymi twórcy tych właśnie buildów grali. Każda gra jest po prostu inna. W każdej jest inny Mid, Solo czy Jungler, dlatego do każdej gry jest potrzebny inny build. Nie mów od razu "Mobafire to najgorsza strona o lolu", twierdząc tak, głęboko się mylisz ! To bardzo dobra strona do zasugerowania się buildem do każdej postaci. Jak pisałem, każda gra jest inna i każda wymaga innej strategii.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli pod AP idzie bardzo łatwo to kupujesz Mejai a jeżeli trudniej to zbierasz na Rabadona, jak przeciwnik ma dużo CC kupujesz Merkurki a jak nie to Maga . Wszystko zależy od przeciwnego teamu :)

Opublikowano

Jeśli pod AP idzie bardzo łatwo to kupujesz Mejai a jeżeli trudniej to zbierasz na Rabadona, jak przeciwnik ma dużo CC kupujesz Merkurki a jak nie to Maga . Wszystko zależy od przeciwnego teamu :)

Chyba tematy ci się pomieszały.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

http://leagueoflegends.com.pl/2012/04/06/kontry-counter-picks/

Znalazłem coś takiego, może warto by było dodać. ^_^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

chciałem tylko wam napisać że na stronie

leagueoflegends.com.pl

jest podobny kreator do buildów jak na mobafire :) więc zapraszam do tworzenia

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niema Counter Picków ponieważ to zależy od graczy i ich umiejętnościach a nie od postaci !

no proszz kolejny teoretyk się znalazł od siedmiu boleści :) Dam ci średnio ogarniającego gracza, który będzie grał kontrą na cb. Ciekawe czy nie sprawi ci trudności, o ile uda ci się z nim wygrać :)

Co do pkt.2 (lolcounter) nie polecam serwisu przy niektórych championach widnieją te same postacie zarówno w tabeli "weak against" jak i "strong against", parodia...

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...