Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fiat 126p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy samochód ma swój indywidualny kluczyk, chociaż w sumie my Poloneza kiedyś śrubokrętem otwieraliśmy. Z takimi starymi polskimi samochodami nic nie wiadomo, wyrobiona stacyjka/zamek i odpalisz/otworzysz byle czym.

A z tym Fordem KA to raczej nie możliwe. Chyba że też miał jakiś ostro wyrobiony zamek, że otworzył podobnym kluczykiem.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Każdy kluczyk w maluchu był inny tylko szybko zużywały się wkładki w drzwiach bądź sam kluczyk i dlatego zdarzało się że jednym kluczykiem mogłeś otworzyć prawie każdego boba.

Opublikowano

Da rade, jak @upy napisali. Ja dodam, jeżeli zamek jest mocno stary, zjechany, to śrubokrętem, lub chociaż pensetą da rade otwożyć. :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ogólnie, jechałem ze szwagrem samochodem, nie pamiętam już jakim. Stacyjka w nim była w nim tak mocno zjechana że przy ostrym zakręcie kluczyk z niej wypadał o.O Wątpie żeby to było zamierzone w takim samochodzie xD

aqcu39P.png
Opublikowano

W samochodach gdzie jest zero elektryki takie rzeczy są możliwe.

Choć dla kogoś kto się zna i zajmuję się kradzieżą samochodów nawet elektryka to pikuś

Opublikowano

Popieram kolegów Up :) Każdy Samochów ma Swój Kluczyk ale bież też pod uwage że , to były stare czasy i technologia była mniejsza ;p

Opublikowano

A ja jestem innego zdania nie które klucze od malucha pasują do innych maluchów

mój kolega tak otworzył już dużo maluchów próbuj aż Ci si uda : )

Regmannn

Opublikowano

Jak każdy mówił . To każdy samochód ma swój kluczyk chyba , że się go przerobisz do odpowiedniego auta to możesz nim wszystko otworzyć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...