Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bulid]Teemo

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem graczem początkującym (22lvl lecz praktycznie gralem tylko na boty ;/ ) I tu moje pytanie jak zrobić dobrego Teemo? Żeby nie był papierowy. Robić go pod AD czy AP ? Widziałem wiele opcji ale nie wiem która będzie najlepsza. Dodam też że nie mam pod niego run. Za odpowiedź dam lajki ;)

PS: Nie lubie grać na mid. Ogólnie gram na top/bot.

Opublikowano

Ja robie tak, start with doran blade, botem budy do ataku i melady. Potem składam albo infinity albo madredy te 2. Zależy co oni maja w teamie, potem coś do armora może być atma. I ostatni item to phantom.

Kappa.

Opublikowano

Tabi / merkury, latarnia, wits end, frozen mallet, atma albo madredy, guardian. Potem możemy latarnie na bloodthirstera zamienić jak potrzebny dmg.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Miecz dorana ,berserkery , madredy , frozen mallet , wits end , teraz jakiś surv item .

Gram takim buildem na bocie na rankedach w masteriesach pod tanka

Nie jest papierowy , OP damage.

Jak chcesz moge też Ci napisać dobry bulid na teemo pod solo top

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

@up jak mozesz to napisz taki bulid. przepraszam ze tak pozno pisze ale mam problemy z pc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...