Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Metin2 us

czekierap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pobrac? Jak instalowac i czy warto grac? Jak tak to gdzie? I czym rozni sie od PL'a? Chcialbym ogolnie infomacji na temat metin2us bo wczesniej nawet nie myslalem o graniu na nim, ale po tym co stalo sie z PL zaczela mnie taka mysl nachodzic. Nic na ten temat nie wiem wiec prosze ogolnie o wszelkie informacje jakie przyjda wam do glowy. :)

Opublikowano

1. http://metin2.z8games.com/ -> Download -> Atlantic coast

2. Jak każdego metka.

3. Jasne, że warto. Jeżeli szukasz przygód, możesz właśnie znaleźć je na US, gdzie gra mało noobów, ceny są dość niskie, a 21lvl to kwestia 1 godziny, poza tym łatwa dostępność itemów z 5 bonami. Początki jak zawsze są ciężkie, ale gdy już się tam rozwiniesz będziesz czerpać przyjemność z gry. Poza tym poduczysz się trochę angielskiego ;]

Opublikowano

Na SG masz co 2 dzień eventy i są bonusy w expie np. 50-100-200% ceny na SG są całkiem niezłe lecz ciężko jest zarobić na pierwszych poziomach

lewbvb2.png

Opublikowano

@UP

Co ty gadasz, 200 % expa? Ty w ogóle tam grałeś, bo teraz gadasz farmazony. Z tego co wiem, to max 50% może tam być.

Opublikowano

Grałem i już kilka razy był exp 200% za wygraną wojnę królestw

lewbvb2.png

Opublikowano

Grałem i już kilka razy był exp 200% za wygraną wojnę królestw

IMPOSSIBLE

Królestwo które wygra 50%

2 miejsce 25%

3 miejsce 10%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...