Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem google chrome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy coś ściągam z google chrome to jak się pobierze to piszę: Pozostało 0sek i nic dalej. Nie da się tego włączyć bo plik się nie zapisał. Mam to rzadko ale jednak wkurza.

Opublikowano

Wiem miałem takie coś to znaczy musiałem od nowa instalować Windowsa po to był jakiś wirus ale teraz tak się nie dzieję

Jak pomogłem proszę o plusika albo nawet o dwa :D

pomoglemci.gif
Opublikowano

Czasami tak miałem nawet na mozilli. Wystarczyło poczekać i po kilkunastu minutach ściągnęło się do końca. Możesz zrobić reinstall przeglądarki albo po prostu zmień na inną :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Teraz pobieram na nowo. Z google chrome nie zrezygnuję bo wg mnie to najlepsza przeglądarka. Najwyżej zrobię reinstala.

Znowu to samo. Poczekam chwile i robię reinstala. O kurde przecież stracę wszystkie zakładki! Spróbuję przez ie8.

No nie idzie menda.

Opublikowano

Nie stracisz zakładek hasel itp przecież możn a je synchronizować z kontem google...

Jak masz antywirusa to spróbuj go wyłączyć ;d ja tak kiedyś przez noda miałem, że po prostu skanował plik pisało 0 sekund i się nie chciało do końca ściagnąć, dopiero po wyłączeniu noda

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

możliwe że avira ma plugin który instaluję się w przeglądarkach zobacz czy masz taki plugin a najlepiej wyłącz wszystkie pluginy jeśli takie masz.

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...