Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie/Opinie Co sądzicie o ninjy Archer?

ManiaqFPSandRTS

Ocena ninjy arccher(Skala od 1 do 5)  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ocena archera

• 1
      1
    • 2
      3
    • 3
      12
    • 4
      8
    • 5
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Za dużego doświadczenie nie mam na tej postaci ale jest bardzo dobra do pvp nooo z expem troszkę gorzej:)

reklama

Opublikowano

Co prawda ta klasa różni się troche od innych , ciężko troche się nią expi , ale jest za to dobra w pvp .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ninja Archer hmm, moim zdaniem strasznie trudna postać do ogarnięcia, w pvp owszem wymiata, lecz do expa, to cieniutko, ewentualne wyjście to dobry łuczek + marmurek :)

Wyobraźnia to taka kraina gdzie zawsze czujemy się szczęśliwi.

To właśnie w niej wszystkie marzenia się spełniają.

Opublikowano

Archer w pvp wymiata bo przeważnie nikt abs nie ma na strzały. Jedyny minus to exp. Expi się nim ciężko. Najlepiej z archerem jest expić z łukiem i marmurkiem dzikiego sługi.

Opublikowano

Archer w pvp wymiatacz zrobisz sobie eq i padnie każdy w expie wbrew pozorom nie jest taki trudny zakładasz skrzydełka i jedziesz oczywiście mowie tu o privach takich jak imetin

Opublikowano

Mi chodzi głownie o globale(PL):) I jakie eq musi mieć żeby na takim 37 i 53-54 lvl kładł wszystkich na moim poziomie i do 10lvli wyżej? I piszcie dalej opinie i doświadczenia:)

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Ninja archer to była moja pierwsza postać na PL'u, pamiętam do dziś lurowanie na pustyni w pt.

Exp tą klasą jest wyjątkowo ciężki, ale jak ma się kase i marmurki to jakoś pojedziesz.

Ogółem pvp robi masakre, ku całkiem tanie. Jeżeli chcesz nim jechać do końca to musisz mieć czas i co najważniejsze chęci i się nie poddawać.

Ja sam wbiłem nim 31 lv, ale potem ban na konto i lipsą.

Opublikowano

Archer jest dla wytrwałych:)

W pvp jest dobry ale na wojnach niestety się już tak kolorowo nie jest:D

Długie animacje umiejętności.

Gdyby nie musiał się zatrzymywać żeby walnąć każdy skill to byłby niepokonany:D

Siema Eniu;)

Opublikowano

Oj, archer raczej dla takich weteranów metina. Ciężko się expi, aczkolwiek polimorfia go ratuje. Ciężko na nim zarobić, dopiero po lepszym eq itp na marmurkach można ciskać bossy.

Nikt absów nie ma, chociaż na grotę wielu robi, także tym ekwipunkiem nadrabia i wolna animacja skilli.

Opublikowano

Uwielbiam archera, zawsze nim gram ;] Fakt expi się ciężko, ale truta, militar, buffek i wymiata :D Jak dla mnie to jedna z najlepszych postaci do pvp, ale oczywiście jest potrzebne nie małe doświadczenie w grze :)

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

No tak.

Na pewno nie jest to postać polecana dla początkujących.

Samym lurowaniem daleko się nie zajdzie^^

Ku są stosunkowo tanio i to jest jednym z plusów:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

A taki archer przeciętny skille m5 (trująca i ognista) z jelonkiem um 16 i kd +3 na klasy bez eq na ludzi ile walnie?;p

sprawdz? o.O i nie dubluj postow.

pytasz o archera - dostales odpowiedzi, zacznij gre, bo do metina nei ma czegos takiego jak symulator, ile walniesz w danej chwili. na dmg sklada sie wszystko - build w statach, build w skillach, eq...

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Szczerze ? Nigdy nie byłem i nie będę fanem Ninji Archer. Dlaczego ?

Wręcz nie znoszę tego typu walki archerem w Metinie, jeśli bym grał bowem w Silkroada to raj w niebie.

Ale tak to ujdzie, wolę zrobić daggera, kupić łuk i lurować nim.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ja mam lekkie doświadczenie z archerem :3

Jeśli chodzi o exp to na prawdę udręka, bardzo ciężko się nim expic zarówno na PLu i na privach :)

Co do pvp moim zdaniem archer jest słaby, fakt ma mocne ataki ale długi czas ładowania i długi czas ataku...

Poza Tym nie może bić z łuku jeśli ktoś Cię bije i musi dużo latać co też powoduje mało wygodne zadawanie obrażeń ;)

Opublikowano

Ja Ci grę Archerem polecam jesli przynajmniej masz głowną postać (ok 65lvl-najlepiej, body, WP... Z reszta mental tez moze być) Nimi bedziesz zarabiał na eq dla Archera...

Zeby sie nie bawic w te marmurki itp na poczatku głowna postacia podexpiasz tego archera do ok 61lvl (tydzien roboty) Robisz stop na skile i eq oraz biologa.

Potem kupujesz marmurki (stac cie na nie i lecisz do 70lvl i wyzej)

Nie polecam grac pierwsza postacia Archerem bo ciezko zarobic, ciezko expic. Ogolnie ciezko się gra Archerem bez wkladu w IS'a

Opublikowano

Ja opierając się na moim ponad 3 letnim doświadczeniu z ninja oceniam ja nawet na 6 :) A to dlatego że w pvp (zarówno dagger jak i archer) z dobrym eq po prostu wymiata. Z expem jest dokładnie tak samo pod warunkiem że masz kase na czytanie polimorfii do P bo jak masz niżej to się nie pyli. No i oczywiście eq pod poli ale to już troszke mniejszy wydatek.

Opublikowano

Archer bardziej dla wytrwałych, expienie na marmurka po prostu trudność to coś co lubię.

Archera oczywiście oceniam w skali 5 ;)

Kosa w pvp w expie niczym sobie (narzeka wiele osób że się ciulowo expi... )

Ahh ;* polecam, polecam.

Opublikowano

Emmm.

PvP cienko gdyż wystarczy budda , kozaki i cos na strzały w ebo aby ośmieszyć archera pod względem dmg. Natomiast na wojnach gdzie każdy jest uzbrojony na miecze i 2reke archer kosi ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...