Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kompem

Kosiarz199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema all mam taki problem z kompem bo gdy go wlaczam to po ladowaniu pojawia sie niebieski ekran i znowu sie wylacza co mam zrobic bo narazie tylko w trybie awaryjnym go mam wlaczanego

Opublikowano

Pewnie jakiś wirus. Jak masz możliwość to formata zrób :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

wirus to ty jesteś z takimi radami...

uwalony rejestr albo niewłaściwie zainstalowana aplikacja, usuń ostatnią instalacje , reinstaluj sterowniki w trybie awaryjnym

jeśli nic nie pomaga pozostaje restore z instalki albo od nowa dopiero instalować windows

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jak blue screen of death się ci pojawia to pewnie masz coś z systemem.Według mnie najlepsza opcja Start->Wszystkie programy->Akcesoria->Narzędzia Systemowe->Przywracanie Systemu.Powinieneś mieć tam jakiś punkt zapisu (przed instalacją jakiegokolwiek programu automatycznie się tworzy chyba) ,jeśli nie to wgrywaj system na nowo.

ItgMSFz.gif­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...