Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

abs'y 4x15

kruzlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema wszystkim chcialem sie downiedziec ile zejdzie mi czasu wbic 4x15 i hp w itemach przez bs na Pandorze .i okolo w jakiej kwocie moge sie zmiescic .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czesc. Ja gram na EliteMt2 (podobne servery-jeden właściciel)

Nikt dokładnie nie napisze Ci ile to zajmie. Może to zająć kilka minut, a może nawet kilka tygodni...

Już dla Ciebie lepszym rozwiązaniem byłoby podropić sztabki i kupic za nie dany item na forum.

Mi się kiedyś trafiło do butów 4x15 + kiepski bon po prawie dwóch tygodniach (zmieniałem w wolnej chwili. W kilku dniach zmieniałem po kilka h dziennie)

Koszty?? Nie wiem po ile u Ciebie na Pandorze sa zmianki, ale po kilku h zmieniania możesz odczuć, że bardzo szybko ci znikają yangi :)

Pozdrawiam

Opublikowano

nom troce znikaja yangi ;) ale za item treba dac z 20kkk wiec troche duzo moze samemu bym trafil do 5 kkk :D . 1kkk to 10 k zmianek wiec troche jest ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może to przyjść za jedną zmianką a czasami kilka H. Ale na pandorze nawet można szybko wbić te bony lub po prostu kupić za sztaby

Opublikowano

mi w mnisiej udało się wbić 4x15 i 1500hp po 15-20 minutach zmieniania

wszystko zależy od farta jednemu może się udać wbić bony po 5 minutach a innemu po 10h

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

Tak, to praktycznie kwestia szczęścia. Jedna osoba będzie wbijała 10 min., druga tydzień. ;)

Wyobraźnia to taka kraina gdzie zawsze czujemy się szczęśliwi.

To właśnie w niej wszystkie marzenia się spełniają.

Opublikowano

To i tak zależy od szczęścia, nie ma co zgadywać ile na ile Ci wejdzie, ale to zależy od szczęścia. :)

Tak, to praktycznie kwestia szczęścia. Jedna osoba będzie wbijała 10 min., druga tydzień. ;)

mi w mnisiej udało się wbić 4x15 i 1500hp po 15-20 minutach zmieniania

wszystko zależy od farta jednemu może się udać wbić bony po 5 minutach a innemu po 10h

i wszystko jasne.

Zamykam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...