Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Play2Hack 4

luuki12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DETECTED

do zamknięcia

Dowód ?

Dodatkowo, jeżeli cheat jest wykrywalny to nie znaczy, że temat musi być zamknięty. Są serwery bez PB, gdzie spokojnie można grać na wykrywalnym cheacie.

Bywalec
Opublikowano

Gdy injectuje hacka winjectem lub perx'em ekran w grze robi sie czarny i wyskakuje mi blad, ze sterowniekiem.. Jest w stanie ktoś mi pomóc?

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Gdy injectuje hacka winjectem lub perx'em ekran w grze robi sie czarny i wyskakuje mi blad, ze sterowniekiem.. Jest w stanie ktoś mi pomóc?

Jeżeli możesz to SS bardzo by pomógł.

Opublikowano

DETECTED

do zamknięcia

Nie jest wykryty. Gram nim dziennie po 3 godziny i ani razu mnie nie kicknęło ani tymbardziej zbanowało. Grałem nawet na oficjalnych serwerach EA więc...

A co do AIM'a to nie ma aima w tym hacku, szkoda bo przydałby się. Wiem to z strony gdzie sam autor opublikował tego hacka. Sam ktoś się o aima pytał, ale nie dodał ale nie wiem z jakiego powodu, bo dalej nie czytałem.

Opublikowano

Co ten cheat dokładnie robi? Bo mi się wydaje że prawie nic.... daje jedynie informacje a nie coś co ułatwia granie... co mi z tego ile brakuje przeciwnikowi hp... lub jak daleko jest.... cienie lepiej wyłaczyć jak ktoś ma słaby komputer :D

Prawie nic takiego ;/

No chyba że znajdzie się no-spread ... to by było genialne

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Bywalec
Opublikowano

Googlus prosze bardzo:

beztytuuvff.png

Da rade z tym coś?

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Nie wiem kto dokładnie, ale ktoś pisał na poprzedniej stronie że ten cheat nic nie robi...

Dystans? Jest jako distance i ile hp zostało przeciwnikowi też jest. Również jest wall hack, że widać takie kwadraty zza ścian i można również czerwone skiny jako wallhack włączyć, więc nic ten hack nie robi? No proszę was, przydatny i to bardzo. Przeciwnik nie wie, że stoisz sobie za murem na niego i on sobie dalej idzie a wy go od tyłu choćby z noża zabijacie, bo wiecie, że on tam był przez wallhacka... :)

Opublikowano

moze ktos napisac jak to uruchamia? moze ja cos zle robie..

Pobierasz dll. oraz injector. Następnie uruchamiasz injector i wstrzykujesz dll. w proces p4f.exe

Opublikowano

Szczurek, jest to przez Windowsa 7. Sam miałem wczoraj jeszcze XP i mi wszystko działało, a jak dziś format na Windows 7 to też mam taki obraz. Na tą chwilę nic Ci bardziej nie mogę poradzić..

Opublikowano

eh ja to odpaliłem wszystko pięknie ładnie i nagle kick z servera przez punkbuster więc nie wiem czy się opłaca,a włączyłem tylko pokazywanie nazw ;]

ludzie ten cheat jest wykrywalny na prawie każdym servie ;D to nie wiem jak wy go niby odpalacie xD

Opublikowano

Chciałbym was poinformować, że wyszła wersja 4.1 Hotfix, poprawiono coś tam z skinami, oto główny wątek cheatu ( nie chcę tu reklamować innego forum, po prostu podaję linka do oficjalnego tematu Play2Hack )

x

Opublikowano

@up

wszystkie informacje masz w pierwszym poście:

F1 włącza menu. Użyj myszki, aby włączyć lub wyłączyć opcje.

opcje:

• Menu
    • Cursor controlled
    • Different tabs

• ESP
    • Friendly
      • Active
      • Name
      • Distance
      • Square
      • Bounding boxes
      • Class
      • Line
      • Healthbars

[*]Enemy

• Active
      • Name
      • Distance
      • Square
      • Bounding boxes
      • Class
      • Line
      • Healthbars

[*]Other

• Set view distance
    • Draw crosshair
    • Draw FPS
    • Draw local time
    • Skinhack
    • Change crosshair color (6 different colors)
    • Proximity warnings

[*]Removals

• Trees
    • Grass
    • Sky
    • Fog
    • Smoke
    • Terrain
    • Objects
    • Post-Process effects
    • Shadows
    • HUD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...