Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Divine world s2 jak szybko dropnąc perly.

Kat12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich oto moje pytanie , jak szybko dropnąc perły bo potrzebuje na eq od 145/180 lvla zeby zrobic na +1 itd. Prosze o pomoc

MateuszMesiu_eune_238_1_logo.png

Specjalista
Opublikowano

Jak masz konto 220+ to idziesz pole i tam rozwalasz metki jak je rozwalisz all to masz jakieś 100 p każdej ..

A jak nie masz to idziesz do av1 szukasz metków i je rozwalasz z jednego metka masz każdej perły po 3 ;]

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Nie wiem od którego lv jest zniszczone pole, ale jeśli masz wymagany lv idziesz tam i dropisz perły. Dropią z metinów jak i z moobów. Lub idziesz dropić perły z metków na innych mapkach.

Opublikowano

najlepiej perły dropi się na polu śmierci, ale trzeba mieć 200lvl i 2 osoby w grupie(Ty i jeszcze jedna) jeśli nie masz to metki w atli albo idź na gnolle, ja tam jak expiłem od 124 do 180 ponad 200 ciekawych szkatułek i z tego po 30+ każdej perły a wiadomo że to godzina max 2 expa. na polu trwa to 30 minut (zależy jakie eq) i ponad 100 każdej perły ale jeśli nie masz 200lvl to nie wejdziesz chyba, że masz 170+ i znajdziesz kogoś 200+ co Cie wpuści. polecam idąc tam mieć miecz z dobrymi sr, jak masz 180lvl to kolce też z sr, rozwinięte poli na minimum g i wziąć kilka marmurów. wtedy dość szybko ubijesz

Opublikowano

ja robię tak że szukam metkow v1 i w v2 i je bije potem zmieniam kanał i tak w kółko.

1337113491-U379973.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...