Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] ManuBot 1.0 [Detected]

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapomniałem napisać że często zdarzają się crashe bez przyczyny, czasami nawet zamknie się gra i trzeba poczekać 30sekund zanim freeze minie

No tak...

Przed chwilą mnie zbanowali na pewnym serwerze, ale to mnie zbanował admin, nie GGC.Nic dziwnego, 28 zabitych i jeden ded.Ha ha ha!32/1 :D

Albo: Snajperka stefana, 149/136 Zabici/Headshoty.

Tylko ciągle boję się wirusów z injecktorów.

461151420292002410470.png
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

W tym temacie podałem link do sprawdzonych injectorów, udostępnionych przez Keinger'a. Mogę zaświadczyć, że nie ma tam wirusów. Jeżeli chodzi o rzekome wirusy z dll. to nie ma o czym mówić. Spokojnie, wszystko co masz podane na forum jest sprawdzone.

Opublikowano

Taka jest już natura Injectorów, jeżeli nie wierzysz to zeskanuj swój injector, tj którego ty używasz

OndteAw.png
Opublikowano

Prosciej, bo albo jestem totalnym idiotą albo ty coś źle napisaleś.

Tam są wirusy ale one nic nie robią, to tylko błędy w kodzie który antyvir wykrywa jako zagrożenie ale znikome -,-

OndteAw.png
Opublikowano

@Up

Zapomniałem napisać że często zdarzają się crashe bez przyczyny, czasami nawet zamknie się gra i trzeba poczekać 30sekund zanim freeze minie

Opublikowano

Właśnie injectowałem w każdym momencie, nawet w czasie gry i to samo, mam pytanie ja injectuje bfheroes.exe czy nie powinienem bfheroesuptader?

Opublikowano

Czasem warto wyglądnąć poza dział Bfh

http://www.mpcforum.pl/topic/546096-spis-tutoriali-dzialu-battlefield/

Następnie :

http://www.mpcforum.pl/topic/547068-tut-faq-cheats/

OndteAw.png
Opublikowano

Ej pytanie jakim cudem z tego aima walłem 150 w heada bez skilla a jak max ze skilem to 77?

Mogło się tak zdarzyć na mapie z rakietą, 100xp + 50 za strzał. Mógł nałożyć się także xp z wybuchu TT etc. lub po prostu bug. Innych możliwości nie ma a sam cheat nie sprawia, że strzelasz za 150.

Opublikowano

Ej pytanie jakim cudem z tego aima walłem 150 w heada bez skilla a jak max ze skilem to 77?

Nic tyle nie wali, btw pukawka/snajperka stefana zdejmie nawet do 79 hp na heada.

Keniger, to to hack twojej roboty?I co to NoGravity?

Opublikowano

Keniger, to to hack twojej roboty?I co to NoGravity?

Nie, nie jest to cheat stworzony przez Keingera. NoGravity to brak grawitacji, pociski nie opadają. Powiem szczerze, że mne to zaskoczyło, zawsze myślałem że w bfh nie ma grawitacji, toteż pociski standardowo nie opadają.

Opublikowano

To masz błąd pb a nie kicka... Aktualizacja pb się kłania, poza tym nie możliwe żebyś walnął 79 bo max to 77 zsumowało ci się z tt, tnt, granatnikiem czy coś

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

To masz błąd pb a nie kicka... Aktualizacja pb się kłania, poza tym nie możliwe żebyś walnął 79 bo max to 77 zsumowało ci się z tt, tnt, granatnikiem czy coś

ja waliłem 79, parę razy nawet 82, ale mando od tego nie padł nigdy....

Opublikowano

79 z PS na 5.Tak? PunkBuster importatnt: (...) Multihack (...)

Opublikowano

Kris, masz Winject.exe w folderze z grą? Jak tak to radzę przenieść, za to sypią bany.

Na preclach nie wywalało jak dotąd za hacki, tylko jak za wysoki ping albo błąd w połączeniu itp.

I tak jak wspomniał Keniger, postaraj się o ss.

@Down

Wiem, dlatego dodałem, że mando od tego nigdy nie padł, nie da się zabić mando jednym strzałem i słusznie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...