Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] ManuBot 1.0 [Detected]

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Status : DETECTED 14/05/2012 [*]

Funkcje :

Aimbot

ESP

ZoomHack

Jak używać ?

PPM Aimkey

F4 Zmiana Aimbone (Głowa, tułów)

F5 ZoomHack

F7 NoGravity

Dl :

http://dl.dropbox.com/u/50114572/Cheaty/Manu_BFH_Hack.dll

Skan :

https://www.virustotal.com/file/ccaf0d84b3f2ee2004b4564cacb1a188c767f468b819a5d5d674dc676113ca00/analysis/

OndteAw.png
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wir nie, ale strasznie kłopotliwe jest to, że ma PPM jako aimkey.Nie dało by się zmienić na SHIFT ?Ale poza tym hack działa.I czy wam też przylagowuje przy No gravie ?

@kropa16k Ściągnij winjecta.Jak uruchomisz w procesie wybierasz BFHeroes.exe i dll sćiągniętą.

Opublikowano

Ja sprawdzę, założę nowe konto i bd napier do 30 lv -.- . Wiem , cheat undetected ale jak by stał się detected to najlepiej grać na precelkach ?

U mnie crash :

suoy.jpg

Już dobrze ale mam ciągle

"problem z twoim połączeniem " .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Mam dwa konta.Na jednym chce pohackować.Ale boję się o to, że jak będę chciał pograć (normalnie) ma moim głównym koncie to mnie mogą zbanować.To co można zrobić?Czy tylko wystarczy zamknąć proces z hackiem i następnym razem będzie bez hacku?

461151420292002410470.png
Opublikowano

Tak , jeżeli kolejny raz uruchomisz grę to cheatu już nie będzie . Graj na cheacie na 2 koncie ,nie na tym co masz konto główne żeby nie dostać bana .

Opublikowano

Będzie śmiesznie jak bd zdejmować mando na niewidzialności.Już raz tak koleś Mi robił.Z drugiego końca mapy we mnie strzelał kiedy byłem przezroczysty.+ dla założyciela tematu oraz dla GhostPlayera.

Opublikowano

Ta, jednak ppm.Ale to jest bardzo duże ułatwienie dla snajpera...Keniger jeśli to twoje zmień klawisz.Co to No Gravity? Gra się bez grawitacji?

Opublikowano

xxx BTW? możecie się zalogować?

Ja zalogować sie jakoś mogę ale gra przy łączeniu mi sie wyłacza :(

Kochani, czytamy podpięte tematy ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/619637-info-problemy-techniczne/

Czasem warto wyjrzeć poza ten dział ;)

Opublikowano

Zal bo to automatycznie strzela. A ja bym chcial żeby tylko prawym mi nacelowywalo a żeby strzelać można było normalnie lewym bo "chmurotwórce Jacka " i mi jak wciskam odrazu prawy to nie trafia a jak wiadomo on wali kryty w banie i by mi zależało nad tym żebym mógł nim na aime nawalać. I jeszcze jak sie jednego rozwali to odrazu na kolejnego mierzy i to łatwo wykryć :(

Opublikowano

I co z tego że to widać?Może masz dobrą myszkę?A tak w ogóle, to jak nakręci co robisz to to naprawdę widać.

Opublikowano

Jeżeli ktoś to nagra to RIP , undetected mówi nam tylko o tym ,że żaden program chroniący nie zbanuje nas za używanie cheatu .Nikt nie odpowiada za to ,że nie zbanują Cię jeżeli ktoś nagra film .

Opublikowano

Zapomniałem napisać że często zdarzają się crashe bez przyczyny, czasami nawet zamknie się gra i trzeba poczekać 30sekund zanim freeze minie

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...