Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator miesiąca

M@niek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Dzisiaj startujemy na forum z kolejną nowością, tym razem skierowaną w kierunku naszego niezastąpionego teamu moderatorów.

Jakiś czas temu zrodził się w naszym gronie pomysł na nagrodzenie najlepszych moderatorów, którzy w jakiś sposób wyróżniają się na mpc.

Kryteriami jakie braliśmy pod uwagę wybierając pierwszego Moderatora Miesiąca nie były wbrew pozorom akcje, wykonane raporty, czy ilość czasu online.

Szukaliśmy osób, które podchodzą do pracy nad wyraz poważnie, traktują wszystkich na równi, mają wielki dystans do siebie i forum. Mówiąc w skrócie - nie trzeba być modem Metina czy Minecrafta żeby zdobyć ten tytuł ;) Wystarczy dobre podejście i reprezentowanie sobą dojrzałości oraz wysoki poziom wypowiedzi.

Po długich i burzliwych debatach, pierwszym, najlepszym moderatorem w teamie został wybrany Marselo - moderator DC Universe. Wykazał się on dojrzałością, umiejętnością pracy w teamie i zapałem, który pozwolił mu podręcznikowo prowadzić dział.

Dodatkowo jego kultura osobista i chęć pomocy użytkownikom zagwarantowała mu rangę Mentora.

Ten gość to przykład do naśladowania!

btw. Jak już pewnie zauważyliście - na MPC pojawił się dzisiaj zmodyfikowany sidebar z 'MPC quick news' oraz baner wyświetlający Wam trwające na forum konkursy. Serdecznie zapraszmy Was do brania udziału :)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tyle nowości w przeciągu jednego dnia, że aż ciężko nadążyć.

No nic, gratulacje dla moderatora miesiąca :)

32354141673387527780.png

Opublikowano

Naprawdę bardzo mi miło. Jestem niezmiernie zaskoczony, że wybraliście taką szarą osóbkę, jak ja spośród bardzo zdolnego i prężnego teamu moderacyjnego. Jeszcze raz dziękuję, postaram się Was nie zawieść. ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Wybrani Modkowie będą dostawać jakąś nagrodę, czy tylko będziecie o nich pisać, tak jak aktualnie ? :P

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

A czy dobre słowo administratora i wyróżnienie w postaci tematu nie jest nagrodą? :)

Oczywiście, że jest. Myślałem, że dołożycie coś jeszcze typu 5* do profilu od Admina, limit lików od admina h3h3 :D

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Gratuluję, chociaż nie znam - po prostu nie zaglądam do tego działu.

Mam pytanie, może zrobimy temat w którym będą userzy zgłaszać swoich kandydatów, oczywiście z wytłumaczeniem dlaczego ta osoba itd?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Łał!

Mój Marselo <3

Gratulacje!

Nie.

Bo mój <3

GZ

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Dobra decyzja.

Już się bałem że jakiś metin hehe...

To Cie zagnę, bo to jest tymczasowy metin, od wczoraj- hehe.

Nie.

Bo mój <3

Nie :D ?

<3

Czekamy z niecierpliwością na koniec maja ^^

Opublikowano

A czy dobre słowo administratora i wyróżnienie w postaci tematu nie jest nagrodą? :)

heuheuheuheuheuheuheu

@top

myslalem ze wygra rmcf,geoning lub wredna

nie znam i nie bede gratulowal bo nie ma czego

btw. Jak już pewnie zauważyliście - na MPC pojawił się dzisiaj zmodyfikowany sidebar z 'MPC quick news' oraz baner wyświetlający Wam trwające na forum konkursy. Serdecznie zapraszmy Was do brania udziału :)

Po chwili to zwinąłem

s2c77Oa.png

Opublikowano

Marselo. Znowu musimy w lola pograć? Poniedziałek? :D

Propsy . <3

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...