Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z myszką w MC.

Ploplek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze.

Odkąd mam nową myszke, w MC (Jak i w innych grach, dosłownie wszystkich) Przez nią mam takie problemy, że na przykład mam jakiś klawisz, i on sie tak jakby zacina. Chodzi mi o to że np ide W i sie przycina (zatrzymuje sie i idzie dalej) tak samo z każdym innym klawiszem, i powtarzam, jest tak w każdej grze.

I nie mówcie mi, że jest to wina klawiatury, ponieważ zrobiłem mały eksperyment, włączyłem MC, wyłączylem myche, i wszystko działało git, więc jest to na 100% jej wina.

I w tym problem że mam tak tylko w grach. Jak pisze normalnie to nic takiego się nie dzieje.

No i chciałbym jeszcze podkreślić że jest ona bezprzewodowa (Niestety.)

Z góry dzięx za pomoc, pozdrawiam. :D

Opublikowano

Hmm skoro bezprzewodowa to musi byc na baterie bo innej mowy nie ma, moze masz slabe baterie lub cos? tez tak samo mialem jak mialem slabe baterie wiec sie upewnij.

Raczej nie. Ewentualnie potem to sprawdze.
Opublikowano

Też tak mam od pewnego czasu :F Narazie uzywam zapasowej klawiatury, gdybyś jakoś to rozwiązal to pisz :D

A dzięki tej klawie nie masz tak w grach?
Opublikowano

Jakiej firmy jest ta klawiatura? Ja mam bezprzewód od Microshitu i wszystko działa poprawnie, w grach,w pisaniu itp.

Może nie "widzi" tego, co jest do kompa podłączone i ma za słaby zasięg.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Jakiej firmy jest ta klawiatura? Ja mam bezprzewód od Microshitu i wszystko działa poprawnie, w grach,w pisaniu itp.

Może nie "widzi" tego, co jest do kompa podłączone i ma za słaby zasięg.

Ale to na milion procent nie jest wina klawiatury.

Z poprzednią myszką tak nie było, odkąd ta jest tak chodzi klawa w grach.

I tak jak mówiłem odłączyłem myszke i wszystko było ok.

Więc jest to wina MYSZKI. ;d

Opublikowano

wymień baterię, lub podkładkę sobie jakąś zrób po myszkę,jeśli nie pomoże to myszkę gównianą kupiłeś

Opublikowano

wymień baterię, lub podkładkę sobie jakąś zrób po myszkę,jeśli nie pomoże to myszkę gównianą kupiłeś

Baterie wymieniałem, i nie kupiłem tej zaje**nej myszki tylko poprzednia na USB sie zepsuła, i byłem zmuszony.

W życiu bym nie kupił bezprzewodowego sprzętu bo to zwykły shit, po jednym upadku sie rozpi**doli do tego zawsze z tym są problemy,

Najlepsze są ruskie stare klawiatury oraz myszki za 15 zł na kabel bo można w takie coś walić młotem i nic sie nie stanie.

Pozdro. :P

Opublikowano

Mam już nową myszke na USB.

I obym już nigdy nie musiał mieć doczynienia z bezprzewodowymi shitami.

Dzięki za chęć pomocy, temat do zamknięcia. ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...