Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale SE problem z misja

CziterAmatorxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 32cp mam rozmawiac z mimi a po rozmowie z nią nie wiem z kim mam gadac,

Nwm czy wgl mam z kims gadac. Bo sprawdzam :

Eve enrgy , malcolma , ospalka , teomana i teodora , muldoga , mimi , calvina , jurico,

wuo1.jpg

Opublikowano

Po przejściu 32 czasoprzestrzeni idziemy porozmawiać z Mimi Mentor. Dostajemy w zamian punkty doświadczenia.

Teraz rozmawiamy z nowym NPC, Generałem Straży Ramos. Dostajemy punkty doświadczenia. Teraz zabijamy 6 Koaren z Mieczem i 4 Koaren Łuczników. Dostajemy w zamian punkty doświadczenia. Teraz zabijamy 10 Koaren Łuczników i 8 Koaren Rycerzy. Tu też dostajemy w zamian punkty doświadczenia. Teraz rozmawiamy z Generałem Rycerzy Ramos. Dostajemy za rozmowę punkty doświadczenia. Następnie rozmawiamy z Trenerem Calvin. Dostajemy w zamian punkty doświadczenia i 15000 golda.

I teraz ostatnie zadanie aktu 1-3: przejść 33 czasoprzestrzeń, czyli bohaterską czasoprzestrzeń. Ta czasoprzestrzeń jest bardzo wielka więc dam kilka wskazówek. Trzeba jak najbardziej pilnować życia w pokoju z Rekrutem Koaren z Toporem, po ominięciu go trzeba pilnować NPC którzy się przydadzą, a kiedy się zacznie labirynt radzę iść drogą: 1x w górę, 2x w prawo, 3x w dół, 2x w lewo, 1x w górę. Za przejście tej czasoprzestrzeni dostaje się nową wróżkę: wróżkę wody (radzę każdemu kto jest łucznikiem od razu zwiększać jej %).

Teraz zacznie się akt 1-4. Jest on najdłuższą częścią aktu 1 bo trwa od lvl'i 34-43. Poznasz w niej nowych NPC (1 w Wejściu do Świątyni Fernon, 1 w Obozie Rycerzy, 1 w Zamkniętej Kopalni B1), będzie można dostać nową wróżkę i nową kartę specjalisty (oddzielna dla każdej klasy, nie może jej zdobyć ani założyć poszukiwacz przygód, radzę ją zdobyć bo bez niej jest ciężko).

Jeżeli można, to poproszę o Lubię To

:)

1360325468-U541599.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...