Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Tibia Sciaga Wirusy??

kendzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec. Chce se wrucic do grania w tibie lecz ,odnosze wrazenie ze tibia mi sciaga wirusy.Bo za kazdym razem jak mam ja zainstalowana to mi system siada i mam pelno wirow

Opublikowano

A właśnie jaki masz sprzęt? Może ramu mało albo procek słaby.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Od procka też dużo zależy... Ja mam procka core2 duo 1.8Ghz a mam 60% cpu zarezerwowane.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Od procka też dużo zależy... Ja mam procka core2 duo 1.8Ghz a mam 60% cpu zarezerwowane.

zaleznie od sprzetu ;]

Opublikowano
P: Czy Tibia ściąga wirusy? Mój znajomy, który jest informatykiem mówi, że mam bardzo dużo wirusów ściągniętych przez tibie

O: NIE, oryginalny klient tibii sam w sobie nie ściąga żadnych wirusów - powiedz koledze żeby wrócił się poduczyć do szkoły.

wielkość sygny

Opublikowano

ty stary moze ci bakterie wynalazly koło w twoim kompie ...

rozwiazanie TO ZAINSTALOWANIE ANTYVIRA NOD32

Opublikowano
A tak btw. tibia nie może ściągać wirusów ponieważ łączy się tylko z serwerami Cipów, a oni raczej Ci wira nie prześlą...

true.

Tibia sama w sobie nie jest w stanie ściągnąć wirusa. Powiedz mamie, że wirus nie jest w stanie "przejść przez grę", i powiedz koniecznie, że Scavenger tak powiedział. Jeśli nadal Ci będzie zawracać dupę to przyślemy Wanię i ustawimy mamę, żeby ci już nie zawracała dupy.

Z poważaniem

Scavenger

PS: Zamykam temat, żeby nie było spamu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...