Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vendetta2

KoSuU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie to trochę za dużo broni i zbrojek..

Powodzenia w rozwoju :>

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano
Niestety... Zawsze wynikają jakieś problemy... Taka jest kolej rzeczy, że zawsze coś musi iść nie tak. Więc niestety chcemy nie chcemy nie damy rade tego zrobić narazie. Może wieczorkiem więc nie czekajcie narazie. Myślę, że około 17:00-19:00 będzie info co dalej.

Post od marshi

Opublikowano

Serwer , komedia .

NA TS kazdy ma prawa do kickowania , burdel ...

Serwer mial byc ON o 12:00 , jezeli ktos stawia swój serwer to przed oficjalnymi informacjami mógłby dotrzymac slowa

KOMEDIA ! NIE POLECAM JUZ !

Opublikowano

"Niestety... Zawsze wynikają jakieś problemy... Taka jest kolej rzeczy, że zawsze coś musi iść nie tak. Więc niestety chcemy nie chcemy nie damy rade tego zrobić narazie. Może wieczorkiem więc nie czekajcie narazie. Myślę, że około 17:00-19:00 będzie info co dalej."

Opublikowano

Serwer jest tworzony od podstaw , zbroje , bronie , biżuteria , jest tego dużo , ale jakby tego nie było to serwer byłby nudny z powodu monotonnego expienia jak i tych samych itemów , jak by ktoś chciał tak to może iść na PL , privy słyną z tego , że jest podwyższony exp dodanych jest więcej ulepszaczy i ekwipunku , jak i też więcej jest expowisk .

Każdy kto tworzy serwer wie jakie to jest zamieszanie i ile w to trzeba włożyć pracy i poświęcić czasu , żeby gracze byli zadowoleni . Jest tak , że jak mało jest zbroi , broni i biżuterii to źle a jak jest dużo to też źle temu kombinuje się jak tylko można aby wam się dobrze grało i żeby nie było bugów . Każdy HA , GA stara się jak tylko może żeby ruszyć jak najszybciej z serwerem i żeby był popularny i jednym z najlepszych privów , więc proszę was abyście nie narzekali tak , a jeżeli się nie podoba to po prostu zmieńcie serwer i po kłopocie , a nie jeszcze wypisujecie bez potrzebnie wątki w których macie zażalenia .

Pozdrawiam Krycha

Opublikowano

Serwer dość, tylko problemy ;x

Przy rozpakowywaniu clienta, przy pliku monster.epk wyskakuje mi błąd i nie mogę go rozpakować ?

Pytanie , czy pobranie clienta na nowo pomoże ?

Opublikowano

jkl wbijać na serwer niedługo client start o 18 !!

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250,

brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy,

Profesjonalna Administracja

Start

8 Czerwca 20:00.

ZAPRASZAMY Będzie Się Działo !!!

Opublikowano

Na forum serwera jest napisane, że jutro wystartuje, ale o której? tego nie wie nikt, chyba, że znów coś popsują i wystartuje za tydzień ;p

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

Nie polecam serwera startuje już po raz 4 albo 5.

Zawsze pod inną nazwą.

Fajny mają system ulepszeń, ale co tam podobno na każdym serwie jest inny team ale żaden dłużej niż 3 dni nie postoi więc pozdro

To jest tylko moje zdanie, ale niedługo sami się przekonacie...

Kto szuka coś fajnego możecie na Pw moge coś polecić...

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...