Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Autobot 5.0

YoungG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was wszystkich. Dawno nie czitowałem w tibii i wypadłem z tego rytmu... Widzę jakieś elf boty, TibieNG i rzecz, których nie ogarniam. Pamiętam, że kiedyś szedłem na forst Trolle i ustawiałem Tibię Auto, a ludzik mi chodził i zabijał potworki, zgarniając przy tym lota. Chciałbym pwrócić do tego pięknego czasu, lecz nie wiem, czy w ogóle istnieje Tibia Auto pod najnowszą wersję. Jak tak to proszę o podanie linku i o poradnik, a jak nie to proszę o inny bot z podobnymi funkcjami <byleby nie elf bot i ng>.

Opublikowano

A wiec Hmmm....

Szukasz Tibiauto mojego ulubionego bocika ma wszystkoc zego mi trzeba Hmmm...;D o ile to nie reklama to podam ci stronke z Tibiaauto tibia mc w dziale download nie trza sie rejestrować ;D ja z tamtad biore boty jest ich wiele strona również ma forum w ktorym mozes zadać pytanie co do funkcji a wiec do żeczy ;D

|

\/

w w w . t i b i a so f t . c o m <Przepraszam =[ admina ale to oto pytal YoungG =[

userbarwb.png
  • Dodaj nową pozycję...