Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trudny wybór

ManiaqFPSandRTS

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto lepszy do gry? (+UZASADNIENIE)

• Sura WP
      1
    • Ninja Archer
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dot. dwóch postaci. Zaczne od tego że mam surke WP 52lvl. Skille m3/m5/m6. Postać typowo pod drop.

Mam na niej eq: zamek+9, mistyk+9 1khp, fms+9 sr 32, ebo+9, srebrna+9, kolce z 1khp kozaki+9 i ok. 1,8-2kkk yang. I tu moje pytanie: Czy warto się przezucic na archera? Ten WPek mnie coś nudzi i żadnego pvp nie moge zrobić ;/. A archer ma dobre PvP tanie eq na wojnach nikt na niego absów nie nakłada, łatwo mu skille wyrobić. Exp trudny to wiem ale jakoś mnie to nie przeraża, warto się pomęczyć żeby potem kosić wszystkich jak leci. Więc co radzicie? I dodam jeszcze że na ninje mam jelonka+9 sr 42 i jelonka +9 um 11(ale i tak bym kupił ok. 15+). Co do eq z sury bym wymienił na identyczne na ninje.

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

WP do pvp musi mieć wysoki poziom na pl'u około 75 według mnie + dobre eq do pvp, a archerem robisz jego styl czyli uciekasz i kładziesz ludzi śmiało + tanie są ku na niego.

Opublikowano

Hmm szczerze powiedziawszy archer to bardzo trudna postać.

Trudny exp, chociaż możesz na marmurkach jechać, ale one są kosztowne.

Ja bym się nie wymieniał na twoim miejscu.

Opublikowano

skoro nudzi Ci się WP to naprawdę nie ma sensu dalsza gra nim bo i tak prędzej czy później zmienisz ;p

lepiej archerem graj :)

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...