Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Multi Client do LCGN01

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Wiem, że był gdzieś taki temat na forum, ale nie mogę się do niego dokopać. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak ogarnąć multi do LCGN01? Normalnie skopiować Nksp.exe i utworzyć Nksp2.exe i przeciągać dwójkę na jedynkę?

Opublikowano

nie..

Engine.dll na nksp2 przeciagasz

Mi działa jak tworze to nksp2 i przeciągam na nksp i nksp2 MSVCRT.DLL

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

Właśnie jak już jesteśmy przy tym Multi to mam problem. Jakiś czas temu chciałam sobie włączyć dwa okna i coś mi się popsuło... włączyło się LC na cały ekran, ze strasznie zniekształconymi kolorami a później wyskoczył jeszcze jakiś błąd. Rozpakowałam ponownie Generic i zrobiłam od nowa multi i teraz tylko sam błąd wyskakuje. Miał ktoś może podobną sytuację i wie jak temu zaradzić?

Opublikowano

Właśnie jak już jesteśmy przy tym Multi to mam problem. Jakiś czas temu chciałam sobie włączyć dwa okna i coś mi się popsuło... włączyło się LC na cały ekran, ze strasznie zniekształconymi kolorami a później wyskoczył jeszcze jakiś błąd. Rozpakowałam ponownie Generic i zrobiłam od nowa multi i teraz tylko sam błąd wyskakuje. Miał ktoś może podobną sytuację i wie jak temu zaradzić?

Nie rób multi :D

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

Nie jestem głupia. ;d Mam najnowsze stery do swojej karty, ale mówię, że ona ze średniowiecza jest, bo poprzednia się zrąbała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...